Rzeznik napisał(a):
embe napisał(a):
Nie znam nikogo co paląc e-peta pozbył się nałogu, raczej sugerując się tym że zdrowsze przesadza z stężeniem nikotyny i ilością wypalania, nałóg nikotynowy i przyzwyczajenie do samego palenia pozostaje.
Pytanie czy chcieli.
Ja w zasadzie nie znam nikogo kto pali epapierosy, dlatego się zapytałem jak wygląda sprawa tych liquidów.
Ale jeżeli rzeczywiście można schodzić w dół, to chyba łatwiej rzucić niż zwykłe fajki, bo nie ma syndromu nagłego odstawienia no i na końcu wciąż możesz palić sobie e-papierosa ino bez nikotyny, czy nie?
mozna. sprobujcie sobie popalic 0 mg. ja w sumie wiekszej roznicy nie odczuwalem. na codzien pale 6mg. kiedys kupowalem liquidy i wyslali mi zamiast 6mg wlasnie 0 przez pomylke nie chcialo mi sie pierdolic z odsylaniem to troche spalilem.
ale to nie o to chodzi. tylko:
1. jesli chcesz rzucic palenie to musisz przede wszystkim chciec. i tu efajka ci pomoze. moja kumpela tak rzucila a jarala jak smok. najpierw 20 pozniej coraz nizej pozniej chyba z pol roku palila zerowki a pozniej sie jej cos zjebalo i nawet nie odczula
2. jesli lubisz palic to efajka tez jest super bo zdrowsza.
tez tak macie ze jak ktos pali obok to jak czujecie to sie jednak chce
probowalem kilka razy zapalic ale to juz nie to. dym jak ktos pali fajny ale jak sam zapalisz to kurwa jakbys zul cement. takze ja juz nie wroce do normalnej fajki.