zaboleq napisał(a):
Nie wiem czemu ale wydaje mi się, że te wszystkie gry to crap. Nawet NWN i ESO online nie wyglądają jakoś bardzo ciekawie. Sam fakt, że mogę sobie pobiegać po świątyni Helma albo stworzyć Norda nie sprawi, że te gry są zajebiste. Żadna z nich nie oferuje totalnie nic ciekawego poza znanym uniwersum - tak samo jak TOR...
Imo znaczenie beda mialy male rzeczy, detale. Np. jakby spisac sobie cechy FPS-ow, to pewnie z 90% (strzelam) tych gier wygladaloby tak samo. A jednak, w niektore gra sie lepiej, w inne gorzej. Z jednej strony liczy sie wykonanie (grafika, animacja, kod sieciowy) z drugiej np. taki detal jak to, ze w jednym tytule poruszasz sie 10%-20% szybciej niz w innym. Ta drobna zmiana moze powodowac, ze pierwszy tytul postrzegasz jako atrakcyjny, a drugi jako powolna i malo dynamiczna strzelanke.
Tyle, ze tego nie da sie sprawdzic na postawie FAQ, tylko trzeba organoleptycznie w czasie bety;)