Zychoo napisał(a):
simo napisał(a):
najlepszej polskiej druzyny, mojej ulubionej Wisly Krakow,
Mimo, ze pilke nozna mam w dupie to nawet ja to wiem. Legia Warszawa ATM&FYI.
Cytuj:
No wiec zyj sobie w tej swojej pipidowie
Warsaw City. Tez nie jest piekne, ale mniej tu bufonow.
W ogole to nie wiem skad sie wzielo, ze w warszawie mieszkaja zadufani w sobie buce. Jak widac, w krakowie jest tez troche narcystycznie nastawionych szczuplych chlopaczkow w dlugich skorzanych plaszczach i przetluszczonych wlosach maszerujacych po krakowskim barbakanie (czy co tam oni maja) i konteplujacych poezje Jasia Kapeli zastanawiajac sie dlaczego swiat jest okrutny i czemu nikt ich nie kocha.
Osobiscie czesto siadam sobie z pewna grupa znajomych (2x mgr. filozofii, dr. nauk przyrodniczych, czasem dwie polonistki +ja, inzynier buc) w kacie jakiegos "modnego" klubu i mamy niezly ubaw z takich jak Ty. Szczegolnie jak sie poslucha jaki to wspanialy film tajwanskiego rezysera z azerskimi korzeniami ostatnio ogladal w ciasnym kinie na jakims pipidowku.
hahahaha wiedzialem, ze jestes z warszawki... akurat wy byscie Krakow utopili w lyzce wody... skreca was, ze u nas jest duzo wiecej turystow, ze Krakow jest bardziej modny i popularny... najsmieszniejsze jest jak probujecie zawsze nie byc w tyle za Krakowem i wymyslacie rozne smieszne rzeczy... Krakow ma okno Papieskie to my bedziemy mieli balkon
Wisla ma 100 lecie to my naglosnimy rownie mocno 90-lecie Legii... po prostu LoL...banda frustratow i kompleksow
i skad ci sie wziely skorzane plaszcze ?? tego w ogole nie lapie...
w ostatnim czasie widzialem moze jedna osobo w skorzanym plaszczu, jak jest chlodniej to to samo...
w Krakowie to raczej wloski style jesli chodzi o ubieranie sie
co do ego to fakt... ludzie z Krakowa maja je bardzo wybujale, ja rowniez... tylko, ze mamy ku temu podstawy
wiec piszcie sobie co tam chcecie a tych kilka milionow ludzi znow wyjedzie z Krakowa zauroczonych
tanie linie.. to jest klucz do sukcesu