Shadhun_ napisał(a):
Zychoo napisał(a):
Kurwa. Wy sie naprawde stolujecie w tej chujni? A nie mozna zjesc na miescie czegos normalnego?
Placisz 5 zlotych wiecej i masz jakas paste w jakiejs niedrogiej wloskiej knajpie. Zdrowiej, smaczniej i w ogole zajebisciej.
Mhm chyba kurwa u ciebie. U mnie za 12 zl mam spagetti ktore opierdalam na 3 razy i po 5 minutach zapomniam że zjadłem.
1. albo jesz "jak świnia" (stąd zaledwie te
trzy razy) 2. albo jesz chochlą do zupy
3. ...albo jadasz w całkiem przyzwoitych knajpach
w Poznaniu w śródmieściu ceny za spaghetti którym się dorosły mężczyzna słusznej postury (ja tak wielkie spaghetti wpierdalam tylko przy jakimś wielkim głodzie) naje do syta płacimy 7-10zł. w pizzeriach 12+ za dosyć małe porcje.
edit: załapał się ktoś w MCsyfie na poranną kawę z kanapką gratis? w niektórych "restauracjach" mają taką promocję - całkiem zjedliwe te kanapki poranne - jajko, normalna bułka a nie jakieś waciane chuj-wie-co-dmuchane + ser taki normalny krojony a nie a'la Hochland w plasterkach jaki jest w czizburgerze i w niektórych boczek i inne bajery. kawa za 3zł + kanapka gratis - imho warto (szczególnie, że ta kawa z Maka bije wszystkie kawy z automatów na uczelni). w Poznaniu promocja obowiązuje do końca lutego w lokalu na Hetmańskiej (koło HCP) codziennie do 10:30.