embe napisał(a):
Junkier, ale sąd nie może wydawać wyroku, który winę przerzuca na inna osobę, mi tam wisi immunitet bo do tego one są by chronić, ja dostrzegam problem po stronie sądu, w takim przypadku jeśli to faktycznie była wina kierującego samochodem to ma immunitet i po sprawie, a nie że przez to że ma immunitet winę przerzuca się na poszkodowanego.
Boże ale sąd nie wydał żadnego wyroku. Postępowanie przygotowawcze umorzyła prokuratura. I teraz rodzinie przysługuje zażalenie do sądu.
Oczywiście możliwe jest, że po prostu zatuszowano sprawę. Nie mam dostępu do akt sprawy, nie czytałem opinii biegłego. Wersję przedstawioną przez pismaki puszczam mimo uszu. Natomiast wrzucanie jakiegos artykulu i lamentowanie o republice bananowej bo ustalenia prokuratury nie pasuja do mojej wizji swiata BO PRZECIEZ STARUSZKI NIE MOGA ZOSTAC POTRACONE Z WLASNEJ WINY jest po prostu słabe.
Cytuj:
Próbowała nie udzielając zgody na powołanie drugiego biegłego, po tym jak opinia pierwszego jest wyraźnie z dupy? rotfl Junkier..
Przeciez ty nawet nie wiesz jakie sa przeslanki powolywania drugiego bieglego w postepowaniu karnym. Rotfl Marek.
Czytałeś tą opinię? Nie, ale na pewno jest z dupy, bo tak twierdzi pełnomocnik rodziny. Oczywiście może tak być, tylko eeeee wiesz, jemu płacą za mówienie takich rzeczy.
Na szczęście są jeszcze sądy w Krakowie i może złożyć zażalenie na postanowienie prokuratury.