iniside napisał(a):
Edit:
Waszym problemem jest to ze patrzycie jakie inni będą mieli korzysci, a zupełnie nie bierzecie pod uwage jakie wy możecie mieć.
Jak gracie for fun, to imo powinno was totalnie jebać, że ktoś kupił cały set itemków za 5k $.
Pozwolisz ,że sam będę decydował co mnie ma "totalnie jebać" a co nie.
Zresztą cała ta część posta jest nie potrzebna gdyż:
Cytuj:
Ano dropnie mi random legendary itam, opchnie się go za 800$ (są ludzie którzy kupią uwierzcie), i akurat będzie na popijawe.
A nie bierzecie wogole pod uwage, tego, że nawet ślepiej kurze się może trafić ziarno.. szkoda zeby sie marnowało ?
O to chodzi.
Obydwoje postępujemy racjonalnie ty masz nadzieję ,że sobie zarobisz i bronisz AH bo to jest w twoim interesie.
Mi z kolei psuje zabawę to ,że ktoś może w kilka sekund mieć to co ja np. musiał bym spędzić tygodnie w grze.
Wszystko jasne , fajnie i pięknie ,ale powtórzę : daruj sobie co mnie powinno jebać a co nie jebać ,a korzyści jakie teoretycznie można mieć z AH w takiej grze jak Diablo to upośledzona małpa się domyśli , także też trochę bezcelowe było wypunktowanie tego.
Mogę się zgodzić z tobą ,że się nie zgadzamy i pola na kompromis też nie widzę.
Dzisiejsza wizja gier i kierunku w jakim branża zmierza w twojego postu wnioskuję ,że ci odpowiada. Będziesz miał tego więcej w przyszłości.
Mi to nie odpowiada i nie zacznie odpowiadać. Choćby nie wiem jak by mnie próbowano przekonać i jak to marketingowo firmy będą ładnie przedstawiać w reklamach , na stronach czy forach.
EDIT:
Nestor napisał(a):
bo my nie mozemy dac tej kasy, a tez chcemy zabawke.
Ty tak na serio czy tylko udajesz?