Highlander napisał(a):
masz ostro z glowa jesli ktos chce tutaj grac w dobrego fpsa by komus imponowac. Wszystkie gry to marnowanie czasu, by miec z tego fun, baranie. Jakie masz doswiadczenie z fpsami w ogole? Bo pewni kuzwa prawie zadne.
btw. mam ci przypomniec, ze jestes forumowym failem? Co bys potrzebowal do gry w fpsa? aimbota? wh? kabel komus odciac? mimo moich 16k postow nie zdazylem sobi nagrabic tyle co ty.
A'ła, ostrożnie z tym "baranem", normalnie jakbym kutasem po gołych plecach dostał, ale pewnie wiesz jak to jest.
Ja sobie debilku nic nie nagrabiłem. Mam w dupię to, co sobie Ty albo szmataxis myślicie o botowaniu albo o kabelku o którym swoją drogą nie macie pojęcia. Jesteście tak samo pojebani jak ja. Tylko ja nie mam adhd i przerosnietego pojebanego ego. Wy ściągacie gierki z torrentów więc nie jesteście lepsi jakoś. Przyganiał kocioł garnkowi....
Nostalgia thready, napierdalanie postów o niczym, napierdalanie na kompie, byle mieć w co grać albo czytanie patch notes zamiast posuwania lasek, pewnie wiesz doskonale o czym mówię. Real life czeka - jak chcesz to napisz topik to Ci pomożemy zdecydować co masz robić w życiu.
High ponieważ mentalnie jesteś jeszcze w gimnazjum/LO to można Ci wybaczyć to i owo. Pewnie i tak zaraz plujniesz kwasem ale spoko, jestem ready.