embe napisał(a):
Noobskie pytania ale zadam tu, do tych co graja, nie do tych co płacza juz kilka miesiecy ze nie po to grindowali pol roku zeby teraz wszyscy mieli jedi
Akurat ja nigdy nie chciałem być jedi...chciałem sobie tylko spokojnie grać w moją kochaną grę...Ale chyba ogólnie jesteś za wielki noob intelektualny aby to pojąć
embe napisał(a):
Nigdy nie grałem w SWG
To się nie wypowiadaj ignorancie
embe napisał(a):
przeczytałem tu duzo
Ooooo
Zapewne
Tylko, że jest jeszcze coś takiego, jak czytanie ze zrozumieniem i wyciąganie z tego wniosków
Ale może jeszcze kiedyś posiądziesz te umiejętności
embe napisał(a):
bo juz mam dosc L2 i WoW
Czemu
Za trudne zasady ??
A wydaje się, że to takie idealne tytuły dla Ciebie
embe napisał(a):
Do czego jest teraz podobny SWG
Powiedzmy tak.... SWG było kiedyś jak sex z piękną kobietą w luksusowym apartamencie (wiem, wiem nieosiągalne dla Ciebie, ale spróbuj sobie wyobrazić
)....aktualnie gra w SWG to tak jakby pociskał Cię stary dziad w kotłowni na węglu
embe napisał(a):
Czy maniak SW poczuje "to coś" ?
Tak...oddech tego dziada z kotłowni na plecach...
Podsumowując jesteś moim zdaniem kompletnym ignorantem, bo większość tutaj lametujących ja kto nazwałeś, po prostu żałuje iż nie może dalej grać w wspaniały produkt jakim niewątpliwie było kiedyś SWG...Większość z nas nie była Jedi, ani nie planowała być Jedi, a niektóre osoby (jak ja) sądzą, że SWG byłoby lepsze bez nich... To, że tacy ludzie jak ty planują w to grać, jest dla mnie dodatkowym bodźcem aby całkowicie skreślić ten tutuł
Nie komentuję już nawet innych nowych graczy, bo się załamać można...ale ty człowieku to mnie normalnie dobijasz....