embe napisał(a):
Noobskie pytania ale zadam tu, do tych co graja, nie do tych co płacza juz kilka miesiecy ze nie po to grindowali pol roku zeby teraz wszyscy mieli jedi
![:)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Akurat ja nigdy nie chciałem być jedi...chciałem sobie tylko spokojnie grać w moją kochaną grę...Ale chyba ogólnie jesteś za wielki noob intelektualny aby to pojąć
![:]](./images/smilies/icon_har1.gif)
embe napisał(a):
Nigdy nie grałem w SWG
To się nie wypowiadaj ignorancie
embe napisał(a):
przeczytałem tu duzo
Ooooo
![:o](./images/smilies/icon_eek.gif)
Zapewne
Tylko, że jest jeszcze coś takiego, jak czytanie ze zrozumieniem i wyciąganie z tego wniosków
Ale może jeszcze kiedyś posiądziesz te umiejętności
embe napisał(a):
bo juz mam dosc L2 i WoW
Czemu
![:o](./images/smilies/icon_eek.gif)
Za trudne zasady ??
A wydaje się, że to takie idealne tytuły dla Ciebie
embe napisał(a):
Do czego jest teraz podobny SWG
Powiedzmy tak.... SWG było kiedyś jak sex z piękną kobietą w luksusowym apartamencie (wiem, wiem nieosiągalne dla Ciebie, ale spróbuj sobie wyobrazić
)....aktualnie gra w SWG to tak jakby pociskał Cię stary dziad w kotłowni na węglu
embe napisał(a):
Czy maniak SW poczuje "to coś" ?
![:)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Tak...oddech tego dziada z kotłowni na plecach...
Podsumowując jesteś moim zdaniem kompletnym ignorantem, bo większość tutaj lametujących ja kto nazwałeś, po prostu żałuje iż nie może dalej grać w wspaniały produkt jakim niewątpliwie było kiedyś SWG...Większość z nas nie była Jedi, ani nie planowała być Jedi, a niektóre osoby (jak ja) sądzą, że SWG byłoby lepsze bez nich... To, że tacy ludzie jak ty planują w to grać, jest dla mnie dodatkowym bodźcem aby całkowicie skreślić ten tutuł
![:har:](./images/smilies/icon_har2.gif)
Nie komentuję już nawet innych nowych graczy, bo się załamać można...ale ty człowieku to mnie normalnie dobijasz....