lolo99 napisał(a):
Z tych co mi teraz to głowy przychodzą:
Boyhada Tree
Onzozo
Despot
Den of Rancor
Crawler's Nest
Upper Dalkfut Tower
Sea serpent
Sacrarium
ta druga CoPowa lokacja - nie pamiętam nazwy już...
Dropping like flies bcnm
Dochodziło do tego bicie normalnych mobów na tyle trudnych, albo upierdliwych, że żaden DD solo sobie z nimi nie radził.
Czyli co dokladnie bo tam praktycznie nie ma NMow do bicia. Ancient gobbue w Tree? Nic w Onzozo? Tonberry nm w Den? pop NMy w Upper? Nie mam pojecie co w grotto? Sacrarium to byl 2hr tylko mega nudny polegajacy na charm > 2hr i assault (zabawane za pierwszym razem).
Teraz masz ze 20 BCNM jak nie wiecej. NA dodatek wszystkie z mega dziwnymi zachowaniami/zasadami mobow wiec na serio sporo funu i taktyki.
Sea Gody, Kirin itd.
Cytuj:
Walczyło się razem z petem, oczywiście nie od początku, ale pod koniec spokojnie można było - peta ability generowało hate, a sam miałem enm- merity, eq. Później doszło snarl i wkładanie pomiedzy charm moby jug peta pozwoliło na swobodniejszą walkę i większy komfort.
Nie nie i jeszcze raz nie. Enmity gowno daje. to jest %centowe obnizenie Twojego hate czyli jak miales moze te -15 enmity to raptem -15%. Powtarzam po raz kolejny przed Snarl na mocniejszym przeciwniku sie NIC nie dalo bic ani nawet buffowac sie w poblizu moba. Mob obrywal po 150-200 a bij po 50 i mial praktycznie 0 hate a sic gowno daje a nie hate. Ty mowisz caly zcas o charmowaniu EM+ i biciu EM-.
Cytuj:
W MI wystarczyło 20% mówisz? 4x BST by nie zabiło Kirina, Odina czy innego HNM. MI biliśmy HNMy, które 'normalne' LS biły w full alliance - to było coś, bo w tamtych czasach pet joby były zupełnie nieużywane (poza SMN może). Fakt, że można by teraz Legion, HQ Odin bić. Ale już za późno. Przyszło abyssea i LS zaczął się sypać.
Sorry ale musze to napisac bo tu jest imo wilk pogrzebany. Ubolewasz tak naprawde nad tym ze straciliscie wirtualny status wybrancow. Wynika z tego ze nie lubiles samej gry BST tylko jego status. Przypomina to SAM placzacych ze nagle inne joby dorownuja im w DD i juz nie sa klasa wybrana. Wy nagla starciliscie status klasy niszowej bo job stal sie fajniejszy i lepszy w grze dzieki czemu wiecej ludzi zaczelo go lubic i nim grac i juz nie mozna bylo uchodzic za kolesia co gra tym niszowym jobem w tym unikalnym LSie.
Cytuj:
A część charakterystyczną BST, która zostaje tracona, jest używanie mobków przeciwko sobie, żadna inna klasa tego nie posiada. Teraz walka jako BST zaczyna przypominać SMN, job traci swój charakter. Miałem szczerą nadzieję na nowe moby pod charm, kiedy jakiś czas temu było głośno o zmianach dla BST, ale nic z tego.
Tylko powiedz mi gdzie w MI biliscie cos gdzie rzucaliscie na to moby nie z jugow? Sky to jugi, sea jugi, einh jugi, limbus jugi, HNM glownie jugi itd. itd.
Cytuj:
Jedno przemyślę - ciekawe NMy-wyzwanie, żeby: był potrzebny inny pet niż falcor/biedrona/slug, pdt-/mdt- set, food, stanie i przerzucanie.
Fajnie się biło niektóre abyss-NMy, owszem, ale zasada jest taka sama, wypuszcza się jug, feeduje, używa ready ze stun, samemu stunuje, wymienia jug i to samo. Czyli generalnie stoi w miejscu i przerzuca jugi, tak jak SMN summony.
Lol... Obiecuje Ci ze w chuj bcnm i mobow wymga znacznie wiecej niz to co napisales. I nie mam zielonego pojecia dlaczego nie bijesz z mobem
(koncowka do wklejenia do youtuba) Kirin solo
watch?v=rxfnGdw2ykA