Caly czas mysle o
LS-owym runie ZM.
Mam wrazenie, ze nie wszystcy czytaja uwaznie ten post i odbieglismy od regul realizacji.
Po-1, grupa II ma 0 zgloszen
help a musi miec 3 takie osoby, co z Pitia? zdaje sie szuka zespolu??
Po-2, w grupie I zostala naruszona synchronnosc zasady 3 osoby 65+ i 3
help
Uwazam, ze sklad jest do niczego, tankiem w tej sytuacji bedzie Opi, a to mianowicie niesi moje skupienie tylko i wylacznie na nim. Co oznacza, ze Duszek pozostaje bez haste, cure i tp... nasz MNK ma sporo zycia, wiec bedzie gdzie ladowac mp.
Mysle, ze ZM4 i ciag dalszy w naszym wykonaniu potrzebuje reorganizacji skladu.
W sytuacji, ze Duszek przeniesie sie do grupy II mamy
podwojnie korzysci, mianowicie znajdzie sie w odpowiednim przydzielniku wysokosci LVL, Voli ma 60, kwestia czasu i beda miec identyczny poziom. Pilek jest osoba uniwersalna i lade moment bedzie w tej grupie pelnic
help
Oprocz tego mysle, ze do tej grupy chetnie dolaczy kolejny
help ---> Gal, gdyz jak najbardziej bedzie zainteresowany rozwojem postaci Volego i Duszka
W zwiazku z tym co napisalam, rzecz jasna, ze chodzi mnie nie o szybkosc zrealizowania ZM4, a o stabilny sklad, w ktorym kazdy niesie pelne obowiazki, a nie jest uciazeniem, pozwoli to nam sensownie realizowac kolejne wyzwania.
W ten sposob nasza kontynuacja i kontynuacja grupy II przebiegala by rownolegle. Podobno sa w ZM sytuacje, gdzie mozna wspolpracowac w aliance.
Fakt, ze nasza grupa I musi znalezdz (
najlepiej by bylo) osobe tanka, ktory jest w trakcie robienia ZM i chce miec staly sklad, badz inny job, ktory bedzie pomocny i przydatny.
Tu mysle, ze bylyby przydatne znajomosci Hucka... jesli nie ma sie takiej osoby proponuje pogadac z Xaverym lub Naifem, o ile wiem Naif mi mowil, ze pomoze ( nie przypada jedynie za ZM w Ifrit Cauldron, ze wzgledu na ciezkie dojscie, a nie sama walke)