Dokładnie Coldee satysfakcji ze zrobienia CoPa przed nerfem nikt mi nie odbierze, tak samo jak wygranie ZM8 w statiku lvl 67 będę pamiętał pewnie długo po tym jak przestanę grać w FFXI. A tacy nowi to ciekawe co dla nich jest wyzwaniem, chyba dojście do Delkfutt Tower na Qufim w nocy z jednym silent oilem bez śmierci po drodze
Nie wiem o co chodzi z tą pomoca z CoPem- tak jakby to była nasza wina, że zrobiliśmy to szybciej i jesteśmy zobowiązani do pomocy? Nie wydaje mi się aby to była jakaś konieczność z naszej strony, wręcz przeciwnie chyba, że ktoś ma miejsce na cap 30, 40, 50 i 60 sprzęt i podbudowuje go fakt, że robi za niańkę- wtedy rozumiem.
Są fabuły miast, jest Zilart, jest CoP i tak dalej. Napalacie się na CoPa jak pewnie nie zrobiliście rank 10 w swoim mieście, nie skończyliście ZM...
To wszystko są ławiejsze rzeczy od CoPa (choć teraz pewnie już nie) ba, kolejność fabularna aby się nie pogubić wymaga aby to robić tak jak dodatki były wydawane.
No, chyba że ktoś gra na zasadzie "ciach ciach, przeczytać w necie co dalej, klik klik klik byle szybciej przez cutscene, ciach ciach..." to gratuluje bezmyślności.