Huckster napisał(a):
Zax - przypomnę Ci zasadę nr jeden tego forum:
Admin napisał(a):
-FLAMES: ataki osobiste, dyskryminujące lub ofensywne wypowiedzi nie beda tolerowane i grożą kasacją posta lub nawet usunięciem z forum.
Dzial przeznaczony dla ostrzejszych rozmów znajduje sie tutaj:
-> Link <-Albo dyskutuj merytorycznie - albo będę zmuszony usunąć Twoje posty, które wręcz zieją prowokacją.
A Wy nie dajcie się sprowokować tak łatwo
Przypuszczam, że nie masz żadnych podstaw do usunięcia moich postów, bo - jak narazie - nie złamałem regulaminu w żadnym punkcie.
Nie nadużywaj, bez zastanowienia swoich przywilejów, bo do niczego to nie prowadzi. Dział Lineage2 miał takiego moderatora - i jak to się dla nich skończyło? Kilku najbardziej wytrwałych farmerów, którzy maniakalnie botują czasami coś naskrobie, a poza tym - pustki.
Lothlorien napisał(a):
Nie nudzi was juz to "Jesteście be, wasz FFXI jest be, WoW onry" "Jestescie be, wasz Wow jest be, FFXI onry"? To rózne gry. WoW jest bardziej popularny i co z tego? Dzizas, nie rozumiem >< Gracie w Wow? Ok. Rajcuje was grafika, fabuła, techniczne rozwiązania etc? Ok. My gramy w FFXI, to nas rajcuje i sprawia nam frajdę. Boli was to czy co? Mało was w WoW, że przychodzicie tutaj gadać jaki to woW jest super, hiper wypasiona grą, a my sie mylimy i gramy w "denną" grę? Jakoś gracze innych mmo tutaj nie przychodzą, zeby nam pieprzyć jaką kiepską grą jest FFXI, jak brzydka, mało fajną, mało dynamiczna i z beznadziejnymi rozwiazaniami jesli chodzi o skilling etc. Nudne sie robi czytanie tego samego po raz 50. Idżcie grac w tego swojego WoW czy cokolwiek innego i dajcie się innym w spokoju cieszyć z gry, która wybrali, a nie zabieracie im czas na kolejną dyskusje z cyklu "Wow > FFXI" etc. Nudne to, niepotrzebne i co bardziej, zmielone setki razy.
Najbardziej chaotyczny post jaki ostatnio czytałem.
Czy nie uważasz, że forum tematyczne służy przede wszystkim do wymiany poglądów oraz dyskusji w zakresie danego tematu (w naszym przypadku - mmo), a nie tylko i wyłącznie do wklejania screenów i ustawiania się na raidy?
Poza tym większość osób *spoza działu FF*, które się tutaj wypowiadały (ze mną włącznie) nawet nie gra w WOWa, więc tym bardziej nie wiem skąd ta niechęć i cięte riposty wymierzone w kierunku rzeczywistych graczy WOWa.