kalcia napisał(a):
simi, przypomne ci jak pisales, zeby ludzi wywalac albo cos w tym stylu (odejmowac punkty czy monety?), za to ze sa ingame ale nie na limbusie...
ja na serio zaczynam uwazam, ze faceci uwielbiaja narzekac
ja jestem przyzwyczajony (
dzięki pracy) do życia w którym podejmuje się decyzje codzinnie które
DAJĄ WYNIK NATYCHMIASTOWY
w szkole się trwa, na studiach się trwa, dopiero realne życie uczy odpowiedzialności, konsekwencji, podejmowania decyzji które zmieniają życie, otoczenie NATYCHMIASTOWO itd.
za komuny się trwało i czekało, teraz się albo działa albo nie istnieje
skoro nic nie robimy to uznaję że tak będzie do końca życia naszej planety,słońca albo ktoś się obudzi żeby coś zmienić, ale to trwa czasem pokolenia
jeśli nie wywalamy nikogo to uznaję że akceptujemy działanie tego kogoś i uznaję że wszyscy siebie równo traktujemy i będą tak samo mnie traktować
CHODZI O TO że skoro ktokolwiek nie jest w stanie poświęcić 2-4 godzin NA TYDZIEŃ i zjawić się na 1-2 limbusy NA TYDZIEŃ A JEST W GRZE to dlaczego ja mam POŚWIĘCAĆ CAŁY MÓJ DZIEŃ PONIEDZIAŁKOWY I CZWARTKOWY NA LIMBUS ? przecież ja już nie mogę nic robić innego bo jestem kosmicznie zmęczony po pracy żeby po
HARDCORZE typu limbus iść np. expować/meritować 3 godziny, nie będę w środku ewentualnego expowania po 1 godzinie uciekać na limbusa
HARDCORE = NA 120 MINUT LIMBUSA 100 MINUT RESTUJE
DYNAMIS NIE JEST NUDNY DLA BLMA BO NIE MA POTRZEBY ANI CZASU ANI MOŻLIWOŚCI NA REST
żaden limbus nie wymaga obecności BLMa
każdy Dynamis wymaga obecności minimum 2-3 BLMów
btw. samo chodzenie na limbusa nie jest czymś złym ani dobrym
ale ja chcę chodzić na ENMY uncapped(NA ŻADNYM JESZCZE NIE BYŁEM), chcę chodzić na KSNMY, BCNMY, chcę meritować BLMA żeby SKOŃCZYĆ GO KIEDYŚ MERITOWAĆ, chcę mieć buffor na eventy, chcę robić dalej clothcarft więc muszę farmować materiały, chcę chodzić PRZYNAJMNIEJ RAZ-2RAZY w tygodniu z RB gdzieś, o levelowanu innych jobów na razie zapominam
nie chodzę na limbusy z litości o tej godzinie o której chodzę dla ludzi z innych stref czasowych, nie interesują mnie nawet oni, jak zobaczę że umieją korzystać ze swoich jobów w podstawowym zakresie przynajmniej to może się poświęcę dla nich bardziej, Bobby każdy widzi jaki jest, on jest w stanie zginąć w
MĘCZARNIACH Z FULL MP
niech w końcu ktoś pokaże że może się poświęcić DLA MNIE, oczywiście jak zmienię job, BLM każdy widzi jaki jest, czarny i tyle ...