septo napisał(a):
no to widze po samym opisie, ze jest ciekawie, znacznie ciekawiej niz w MU:) tylko jak z setami na takich bossow? nie trzeba miec czasami jakichs super wypasionych? teraz jestem na necie z komorki wiec nie mam jak sprawdzic filmiku ale w piatek wracam do domu i na pewno zajrze do tego. w wow grasz na globalu tak? powiedz mi czy uwazasz ze warto lacic tyle za gre i uwazasz ze daje to frajde a support jest dobry? bo w takim MU czlowiek mogl placic za gre 20zl, ale support to byla jedna wielka porazka. hacki biegaly wszedzie i nic z tym nie robiono. jak wyglada sprawa hackow na oficjalnym wowie? duzo tego ustrojstwa? a jeszcze co do wotkl, w przyszlosci pewnie kupie jesli sie zdecyduje, ale czy mozna jakos przezyc bez 80 na starcie? z tych bossow o ktorych wspominales leca jakies ciekawsze itemy ktore mozna sprzedac albo zalozyc na siebie? bo wspomniales o raidach ale.. nie wiem co to;) teraz place za to, ze gralem w bardzo ubogiego mmorpg i nie znam wielu terminow
Super wypasione sety zdobywasz wlasnie na bossach. Zeby wzieli Cie na rajd to zazwyczaj musisz miec sprzęt oczko niżej niż wypada z danej instancji.
(Chociaż są idioci którzy organizując rajd wymagają sprzętu, który spada w trudniejszych miejscach - LFM Naxx10 link [Epic] )
Tak jak napisali inni - gra na pirackich serwerach nie ma sensu. A to Ci konto skasują, a to wybrałeś klasę w której np. pet nie działa, a to zwyzywa Cię jakiś dzieciak. Marna przyjemność.
Z supportu w ciągu kilku lat gry skorzystałem może ze 4 razy. Za każdym razem niestety czekało się dość długo na kontakt. Jednak nawet jak się wylogujesz to oni i tak zgłoszenie przyjmują i w odpowiedzi wysylaja mail.
A co do frajdy - dla kogoś kto dopiero zaczyna na pewno będzie ogromna. Poznawanie świata, lokacji, historii świata na pewno dostarczy dużo wrażeń.
O ile oczywiscie lubisz fantasy i chcesz wczuc się w świat a nie koksić exp byle szybciej do capa i byle więcej kasy.
Osobiscie jestem wowem juz troche zmeczony ale gra nadal sprawia przyjemnosc i po prostu jak dla mnie nie ma nic lepszego na rynku.
Nadal spotykam nowe rzeczy które robią na mnie piorunujące wrażenie - np. chain kilkunastu questów opowiadający historię walki elfów i smoków z siłami boga C'Thuna. Epickie uczucie po walce w moonglade z Eranikusem nawet mimo że zrobiłem to 20 leveli wyżej niż powinienem.