cypis napisał(a):
Rozumiem, ze to co druga osoba placzaca, ze wow jest prosty gra w Paragon czy innej hardkorowej gildii czyszczacej hardmody, a Wij to pewnie GM ichni.
Protip: levelowanie w tej grze ma byc z zalozenia latwe, 'prawdziwy' content to raidy ktore az tak latwe nie sa. Niektorzy tutaj uwazaja ze po wbiciu 85 i ubraniu sie w heroicach przeszli wowa - nigga please.
A ty nie mozesz zrozumiec ze gra MMO powinna oferowac cos wiecej w endgame niz raidowanie dwoch instantow w kolko?
Najbardziej mnie zawsze niszczy ten argument "ale nie zabiles athrasa na ultra hard 50-man mode" - nie znasz sie i nie grales w WoW, nie jestes trO!!!!".
Jedyny wybor jaki daje WoW po wbiciu (bardzo szybkim jak na MMO, w dodatku pozbawionym jakiegokolwiek "pierprzu" bo tbh to nie wiem czy na czyms sie da w WoW atm zginac) max lvl to: raidowac czy nie raidowac? Po czym ewentualnie mozesz odinstalowac gre albo stanac razem z innymi do niekonczacego sie, bezwartosciowego wyscigu szczurow o gear, ktory z tieru na tier nie rozni sie niczym oprocz + 100 stamina.
O to kurwa chodzi.
A nie kto zabil jakiego bossa.
Dokladnie to pisze ten koles z GOLa w swoim artykule i ma 150% racji.
Moze tym 5 milionow 14-latkow, ktorzy stale co miesiac placa Blizzardowi i tym 6 milionow chinczykow to pasuje. Musisz zrozumiec ze niektorym nie. I jebie np. mnie ile kto zabil bossow i na jkim hardmodzie - jestem w stanie zrozumiec dlaczego mu sie gra nudzi. Bo jest kurwa nudna jak chuj i nie masz zadnej alternatywy zeby robic cokolwiek innego - ot... "MMO" jak huj.
Cypis ja pierdole jakim ty jestes fanbojem. Lecz sie.
BTW. W WoWa gra wiecej azjatow niz w ich ajatyckie gierki, przy czym znalezc azjate w innym EU/US style MMO to swieto - hmmm... ciekawe czemu? Powiesz mi cypis? Bo ja wiem.
Protip: Ta gra atm to koreanski grinder, troche zamaskowany fajnym levelowaniem. Nothing more. I dlatego u nas na forum komentarze sa takie a nie inne. Musisz sie nauczyc z tym zyc.
Sorry za uzewnetrznienie sie znowu tutaj ale jak czytam cypisa to mi sie normalnie....
Juz nic nie pisze wiecej u was.