takiś pewien? , opowiem dzisiejszą historyjkę
Poszedłem moim d0rfem paladynem 18 lev , wraz z priestem też na 18 do Ashenvale , napotkaliśmy samotnego trolla priesta , level 28+ , podejrzewam że ponad 30 miał , specjalnie się nami nie przejął
, zaczałem go łupać w plecy , priest nadal nas traktowal jak natrętne muchy , mina mu zrzedła kiedy zjechaliśmy mu hp do 1/3 , wtedy puścił shielda i zaczał się healować , rzucił nawet mind control na mojego towarzysza , ale zadawał mi nedzny dmg więc olałem i spokojnie kruszyłem trolla , w końcu priest zawołał kumpli , którzy nas rozjechali jak walce , szkoda że nie nagrałem tego , zabawnie to wyglądało jak małe kurduple skaczą dookoła wysokiego trolla
Wcześniej do questujących alliance w Westfall , przyszedł orc rouge 22 lev i zaczepiał prowokując walke , chcąc sprawdzić czy paladyn rzeczywiście jest taki Uber w pvp podjąłem rękawicę
Zaczyna się walka , stun - resist , szybki jak diabli , wtedy użyłem paladynskich sztuczek - shield & heal a gdy miałem hp na wykończeniu -
LoH , 5 lev wyższy char padł , warlockiem czy druidem mogłbym pomarzyć tylko o takim wyniku walki , heh