Ja z braku laku zacząłem grać w wowa, nie grałem od podstawki, ponad 9lat. Już zapomniałem jak to jest w mmo, bić milion wilków w poszukiwaniu jednej "questowej" skóry, albo w nagrodę za questa dostawać kompletnie nieprzydatny sprzęt dla swojej postaci. Ta gra ma tyle wad i nic przez te lata nie ruszyli.. masakra. Ekran wczytywania outland w 4:3 też jest niezły, ma chyba wartość sentymentalną, że tego nie zmienili
Swoją drogą dla osoby lvlującej jak ja, to gra wydaję się wyludniona pomimo grania na serwerze "heavy" (bl horda). Wszedzie pusto poza ogrimmarem, jak już kogoś spotkam w trasie to gł. graczy z innych serwerów - w wow jest jakiś pseudo megaserver? Z jednej strony trochę pusto, z drugiej przy niektórych questach to lepiej, że nikogo nie ma. Gorzej, że jest lipa na ah, nie ma co kupować jak się lvluje, brak sprzętu.. a jak coś jest to jest gównianie i kosztuje kilkaset golda.
Ogólnie kupiłem mopa i myślę czy dotrwam do wod, pewnie nie.
btw. o co chodzi z plate +int/spirit, jak robie questy to w ~80%(pewnie wyolbrzymiam, ale tak to widzę) dostaję do wyboru cloth+int, leather+agi, mail+spirit i kurwa plate+int, czemu nie ma str/vit?