Srogi napisał(a):
Tylko niech casuale sie do mnie nie dopierdalaja, bo jak juz wczesniej wspomnialem mi sie podoba dodatek...
Shadhun napisał(a):
Porównywanie zabicia pixelowego bossa do wejscią na szczyt górski utwierdzają mnie jeszcze w tym że kolga też chyba za dużo gra, może warto zrobić sobie mały odpoczynek ?
Mnie Twoj post utwierdza w przekonaniu, ze musisz miec wyjatkowo ujowe zycie skoro tak lubisz sie dopierdalac do innych na forum. A kolegow poszukaj sobie na Onecie, bo tam sie nadajesz ze swoimi hate-postami. Nie przypadkiem wielu zmienia literke 'n' w Twoim nicku na 'j'.
Cytuj:
Są ludzie którzy lubią sobie kleić miesiącami modele statków, stawiać na półeczkach, jednak większośc ludzi nie ma tyle czasu, dlatego pojawiają się modele prostsze, złożone z mniejszej ilości części, można w w jeden weekend sobie strzelić taki stateczek i sie cieszyć że ma sie na regale.
A widziales, aby te bardziej skomplikowane modele znikaly ze sklepow? U Blizza niestety zniknely i na regale mozna sobie postawic jedynie samolot zbudowany z klockow duplo.
Cytuj:
Ja bym pomyślał : "jebany debil".
Ja bym pomyslal: "tfuj stary".
Buffchef napisał(a):
Czy błędnie dostrzegłem pretensje (wg mnie przesadzone) do Blizza w Twoim poście?
Blednie. Edycie chodzilo o to, ze Blizz nie dal wyboru miedzy "prostym modelem na weekend", a tym "bardziej skomplikowanym na dwa miesiace". Trzeba bylo przeczytac jej wypowiedz dwa razy zamiast od razu capsowac, rzucac kurwami i jechac po niej. Ja rozumiem, ze to jest MMORPG.pl i nie ma zmiluj sie ale troche wiecej luzu od czasu do czasu nie pozbawi nikogo fejma.