Magisteri napisał(a):
Ale wy jestescie konserwatywni srsly.
Juz argument z dodaniem shamanow/paladynow mnie rozwalil. Jak mozna projektowac dobre encountery, skoro trzeba uwzgledniac ze ci maja to a ci maja to
Trzaba sie WYSILIC? A sorry to nie blizzard i wow.
Jakos przed dodaniem palkow i shamkow tam gdzie ich byc nie powinno ecountery byly - niektore na tyle fajne ze pamietam je do teraz a nie widzialem ich juz pare latek.
Magisteri napisał(a):
Kabraxis tak tak. Lepiej przeciez stac w miejscu i wciskac 2 przyciski i cieszyc sie ze tank nie pada.
Czy wy naprawde nie czaicie ze po 5 latach to by bylo nudne? Przeciez takie zmiany jak jakies sytuacyjne spelle, ktore daja prawdziwe utility to prawdziwa rewolucja dla wowa. wkoncu bedzie mozna jakos bardzije sie angazowac w teamwork.
Druid tez ma dostac jakies dodatki do healow, ktore zwiekszaja combat utility podczas encounterow, cos jak to ze hoty moga dac runinc power,rage czy energy itp tylko nowe.
Atm healowanie to najgorsza fucha w raidzie tuz przed tankami. Ile mozna wciskac healbota, czy patrzec w okienka w gridzie.
.
Ja nie mowie o healowaniu z raidze dwoma przyciskami - bo tak bylo, jest i bedzie. To jest WoW. Jam owie o dodawaniu featurow do klas, ktore sa po prostu zerzniete z innych klas przez co zaciera sie ich indywidualny "feeling". Ostatnim fajnym i oryginalnym spelem jaki Blizzard dodal do tej gry jest magowskie "invisibility"... a sorrry.... ten spell juz byl w alphie.
Teraz WSZYTSKO na jedno kopyto - kontrolowalne pety ze skilami, instant casty po critach, leczenie po critach, jakies pasywne buffy po critach, clearcastingi, shieldy, stuny... kazda klasa ma wszytko... gdzie tu unikalnosc? swieze pomysly i polot? Ja nie widze. Nawet ten "life grip" jest zerzniety z Death Knighta. Plus wyjebywanie z gry wszytkich mechanik, ktore byly dla danej klasy unikalne... weak i koniec. Takie jest moje zdanie.
Czekam az totemy dadza kazdej klasie, bo przeciez nie moze tak byc ze tylko shaman ma totemy.
BTW. Jedyna atm ciekawa klasa w wowie to wlasnie shamek, ze wzgledu na to ze zachowal jeszcze swoj unikalny feeling i mechanike.
O co do tego ze nie podoba ci sie tankowanie czy healowanie - graj dpsem - proste. Sa ludzie co lubia ogorki kiszone z miodem znajda sie tez ci co lubia wciskac healbota - i znajdowali sie przez 5 lat. Ja tu widze tylko zalenie sie ze sol jest slona.