Mark24 napisał(a):
Grając przez 3 tygodnie nie byłem w party tam są jakieś solo grupy do brania misji.
Nie ma juz solo grup. A w party nie byles, bo wolales prosty mob farming niz wyzwania. Mentalnosc rodem z AO
Cytuj:
lol jesteś przywiazany do swojej postaci czyli do czego? do pośladków? koloru oczu? nicka? czy blond włosów? Bo przecież jak kasujesz master dancera i postanawiasz zrobić master brawlera to zaczynasz totalnie od zera.
Jestem przywiazany do tego, co moja postac reprezentuje, do itemkow ktore z ciezkim trudem nazbierala, do znajomosci, ktore nawiazala, do tytulow i osiagniec, ktore zdobyla.
Cytuj:
WoWie jest takich rare itemków od groma, w AO jeszcze kilka razy wiecej
Jak od groma, to juz nie sa rare. Rare to jest cos, co ciezko zdobyc, unikatowe i malo powtarzalne. Takich jetpackow na serwer to jest moze z kilka. To jest rare, a nie niebieski itemik, ktory dropuje sie z moba co 50% zabic
X.
PS. I EOT z mojej strony, bo nadal widze prowokacje, a nie konkrety poparte faktami
PS2. Naprawde wyobrazasz sobie gre w WoW rok czasu bez przerwy JEDNA postacia? Gratuluje samozaparcia
Mark24 napisał(a):
SWG to chyba jedyna gra gdzie zrobiłeś do końca swoją postać?
SWG to jedyna gra, w ktorej nie jestem zmuszony do wyscigu szczurow, ktorego chorobliwie nienawidze.
High lvl content w WoW? Czym sie rozni od low lvl contentu? Zabijaniem w wiekszej ilosci osob bardziej silnych mobow? Bez jaj...