superXtra napisał(a):
Goatus napisał(a):
Niestety w tej konkurencji na pewno przodują klasy mele ;]
Jako mag mam już potężne problemy z rozwaleniem elite mojego lvlu a co dopiero lekko czerwonego (resist resist resist itp... a jak dodatkowo frostnove zrezistuje to jestem trup zanim mu 1/10 hp zjadę ;p)
Pozdrawiam
melee maja dodge miss
pewnie masz frost, magiem fire/arcane zdjalem nie jednego elite swojego levelu, a rekord to 3 lvl wyzszy o ile dobrze pamietam
nope we frost prawie nic nie mam..
Ciekaw jestem jak ci się to udało.. Jeszcze nonelite to spoko pomarańczowy jeszcze ujdzie, po czerwonym pewnie 0 many będę miał i 30% zdrowia... Za to pomarańczowy elite? To chyba jakiś bardzo specyficzny musiał by (ślimaki a la marudon? ;p) a to z prostego faktu.. elite mobki maja zwykle kilka razy więcej hp i walą też kilka razy mocniej.. Czyli nawet optymistycznie zakładając, że mi wszystkie nuki wchodzą to jemu hp schodzi dużo wolniej niż mnie.. A co dopiero jak robi resisty... Sprawa, ofcoz ma się inaczej jak jest, chociaż jedna osoba, która tankuje takiego mobka.. Ale o takich przypadkach chyba nie rozmawiamy w tym topicu nie?
Nie mowie że kłamiesz ale podziel się chociaż na jakim lvlu byłeś i jakiego elite zkillowałeś
co do mele to fakt maja miss ale przy ich częstotliwości ataków średni dmg dalej jest znaczący a i giną też dużo wolniej, do tego mogą walczy dużo dłużej bo im się mana nie kończy..
Pozdrawiam