Wiecie co, mam problemik. Chciałem dać kumplowi mozliwość pogrania trochę w wowa. Sam często po prostu nie mogę pograć i konto stoi niewykorzystane. Dałem mu więc nazwę konta i hasło. Kolega sciągnął sobie grę z sieci (pewnie emule) i updateował do najnowszego patcha. Problem w tym, że nie może się na moje konto zalogować. Kurcze nie wiecie gdzie leży problem? Nie pamiętam już, ale chyba tam cd-keya się nigdzie nie wpisywało i nie ma go podanego do instalacji (przeglądałem pudełko i nic takiego nie znalazłem). Pamiętam tylko, że kod z prepida wpisywałem.
Hmmm więc o co chodzi? Może to musi być instalka z moich płyt? Martwię się trochę, bo jak mi się zdaży konieczność przeinstalowania gry i potem mi konto się nie odpali???? Zauważyłem raz, że nie moge się zalogować do swojego konta na stronie WoW np z pracy.
PS. Żeby nie czytać o jakiś pirackich matactwach i w ogóle moralizowań. ha. Nie chodzi o kombinacje, żeby grać razem, gra jest orginalna, gram na orginalnych serwerach. To sytuacja taka jaką czesto sami macie grając na zmianę z własnym rodzeństwem u siebie na zmianę, a nawet trochę prostsza, bo on pogra tylko do czasu, aż przyślą mu Guild Wars.
PS2. Guest-keya mu wysłałem, ale po prostu ktoś paczkę z kopiami płyt i gusest keyem na poczcie ukradł. Tu przestroga jak coś takiego wysyłacie to tylko poleconym, bo na poczcie powiedzieli mi tylko, że jestem juz trzecią osobą tego dnia która zgłasza zaginięcie
![:]](./images/smilies/icon_har1.gif)
POCZTA POLSKA RULEZ