Wiecie co, mam problemik. Chciałem dać kumplowi mozliwość pogrania trochę w wowa. Sam często po prostu nie mogę pograć i konto stoi niewykorzystane. Dałem mu więc nazwę konta i hasło. Kolega sciągnął sobie grę z sieci (pewnie emule) i updateował do najnowszego patcha. Problem w tym, że nie może się na moje konto zalogować. Kurcze nie wiecie gdzie leży problem? Nie pamiętam już, ale chyba tam cd-keya się nigdzie nie wpisywało i nie ma go podanego do instalacji (przeglądałem pudełko i nic takiego nie znalazłem). Pamiętam tylko, że kod z prepida wpisywałem.
Hmmm więc o co chodzi? Może to musi być instalka z moich płyt? Martwię się trochę, bo jak mi się zdaży konieczność przeinstalowania gry i potem mi konto się nie odpali???? Zauważyłem raz, że nie moge się zalogować do swojego konta na stronie WoW np z pracy.
PS. Żeby nie czytać o jakiś pirackich matactwach i w ogóle moralizowań. ha. Nie chodzi o kombinacje, żeby grać razem, gra jest orginalna, gram na orginalnych serwerach. To sytuacja taka jaką czesto sami macie grając na zmianę z własnym rodzeństwem u siebie na zmianę, a nawet trochę prostsza, bo on pogra tylko do czasu, aż przyślą mu Guild Wars.
PS2. Guest-keya mu wysłałem, ale po prostu ktoś paczkę z kopiami płyt i gusest keyem na poczcie ukradł. Tu przestroga jak coś takiego wysyłacie to tylko poleconym, bo na poczcie powiedzieli mi tylko, że jestem juz trzecią osobą tego dnia która zgłasza zaginięcie
POCZTA POLSKA RULEZ