Cytuj:
powód jest prosty nie mogę siedzieć do 5 rano i grać wtedy gdy grają inni, chcę chodzić na wielkie rajdy o 9 wieczorem
Ta, to prawda. Jest z tym spory problem na U.S.
Cytuj:
mam wrażenie że w US trochę DAoC siada, mniej jest ludzi, a w EU wszystko kwitnie
Sporo ludzi się wkurzyło po ostatnim giga-nerfie ToA i robi sobie przerwę (sporo różnych bet się ostatnio pojawiło na przykład). Też byś się wkurzył, gdybyś spędził 3 miesiące, dzień w dzień pracując nad MLs, wydając dziesiątki platów, spędzając dziesiątki godzin farmując scrolle, tylko po to, żeby Mythic później stwierdził "sorry, zawaliliśmy, zmarnowałeś czas, working as intended". Ja traktuję to z dystansem, ale są tacy, którzy dość ostro się wkurzyli (w sumie nie dziwię się, ja sam bezpośrednio lub pośrednio straciłem na 1.68 dobre 40-50 plat, nie licząc oczywiście czasu, którego się nie da przeliczyć na platy).
Cóż, akurat Euro w tym przypadku opóźnienia wyjdą na zdrowie
![:smile:](./images/smilies/icon_smile.gif)
Nie wiem kiedy wprowadzą na Euro MW "fix", ale jeśli równocześnie ze startem ToA, to trochę kiepsko będzie. Niektóre triale dla midów były wykonalne
wyłącznie dzięki MW (np. Typhon). A na razie z lektury dev boardów wnioskuję, że nie zapowiada się, aby Mythic miał cokolwiek zmieniać w stopniu trudności trial bossów.