Cytuj:
powód jest prosty nie mogę siedzieć do 5 rano i grać wtedy gdy grają inni, chcę chodzić na wielkie rajdy o 9 wieczorem
Ta, to prawda. Jest z tym spory problem na U.S.
Cytuj:
mam wrażenie że w US trochę DAoC siada, mniej jest ludzi, a w EU wszystko kwitnie
Sporo ludzi się wkurzyło po ostatnim giga-nerfie ToA i robi sobie przerwę (sporo różnych bet się ostatnio pojawiło na przykład). Też byś się wkurzył, gdybyś spędził 3 miesiące, dzień w dzień pracując nad MLs, wydając dziesiątki platów, spędzając dziesiątki godzin farmując scrolle, tylko po to, żeby Mythic później stwierdził "sorry, zawaliliśmy, zmarnowałeś czas, working as intended". Ja traktuję to z dystansem, ale są tacy, którzy dość ostro się wkurzyli (w sumie nie dziwię się, ja sam bezpośrednio lub pośrednio straciłem na 1.68 dobre 40-50 plat, nie licząc oczywiście czasu, którego się nie da przeliczyć na platy).
Cóż, akurat Euro w tym przypadku opóźnienia wyjdą na zdrowie
Nie wiem kiedy wprowadzą na Euro MW "fix", ale jeśli równocześnie ze startem ToA, to trochę kiepsko będzie. Niektóre triale dla midów były wykonalne
wyłącznie dzięki MW (np. Typhon). A na razie z lektury dev boardów wnioskuję, że nie zapowiada się, aby Mythic miał cokolwiek zmieniać w stopniu trudności trial bossów.