Na Merlin (PvE server)sporo dzialalam w guild, gdzie bylam oficerem i z mezem zawsze pomagalismy low guildies. Lubilismy robic rajdy dla lowbies i to jest jedna z przyczyn dlaczego nie szybko lvl'owalam. Ale mielismy z tego satysfakcje i dobra zabawe.
Na PvP nie kazdy ma honor i reguly ale tu poznalam mnustwo fantastycznych ludzi. Sporo guilds ma zasady, sporo jest poprostu zerg guilds. To wszystko zalezy od tego z kim sie zadajesz i kim jestes. Ludzie sa ludzmi w EU, US, PvP czy PvE.
Dla mnie jednak PvP jest o wiele ciekawsze niz PvE
Hehe mowisz ze mam samozaparcie, ze nie mam jeszcze lvl 50? lol chyba masz racje, ale teraz planuje dobrnac do 50 z moim wizzym
Dzis jest moj pierwszy dzien na tym forum. Nie przyszlam tu aby mieszac, atakowac czy byc atakowana ale poczytac i dowiedziec sie ciekawostek i post swoje opinie.
Nie bardzo wiem kto to jest M.Cholynski,a le nalezy mu sie szacunek za utrzymywane zdrowej polszczyzny. Jednakze uwierz mi jest to bardzo trudne.
Dziekuje za zrozumienie.
<font size=-1>[ Ta wiadomość została zmieniona przez: Yalsi dnia 2004-02-10 16:28 ]</font>