Shador von Dal napisał(a):
zaboleq napisał(a):
E tam ja nie narzekam w sumie w tej milicji to też taki jakby dla mnie endgame
.
Wczoraj raz padłem i ubiłem 4 innych a był to pierwszy dzień w tamtym tygodniu kiedy się zalogowałem. Z reguły co chwilę ktoś spada ale nie od nas oczywiście tylko od minmatar
. Fajne bo można się nauczyć latać fretkami i destro i cruisami też w sumie czyli skillowania też trochę jest ale potem droga wolna, byle żeby fitami na t2 latać bo inaczej to słabo.
No widzisz, a ja w tej milicji mam kiepsko.
Mam tylko 2,5kk SP i stwierdzam, że to zbyt mało żeby coś sensownego ułożyć, tzn. źle rozdałem punkty, żeby ułożyć jakiś w miarę sensowny fit muszę poświęcić na to trochę czasu. Co za tym idzie, chyba opuszczę sobie Milicję i pobawię się dalej misjami.
Ewentualnie poszukam jakiegoś WH corpa
edit:
Do tej pory straciłem z cztery fregaty i szczerze mówiąc zerwo wsparcia ze strony Corpo... nawet takiego wiedzowego.
Podobno to się zmieniło w momencie kiedy Rainbow zainwestował w "rozwój" corpo z akademickiego na zwykły milicyjny.
Shador jak masz świeżą postać to ze wszystkim Ci będzie trudno na początku
. Klepanie misji jest nudne bo sam to kiedyś przerabiałem i w ten sposób ewe nudzi się dość szybko - przynajmniej dla mnie. Chyba, że znajdziesz sobie korpa co robi misje w high ale nie wiem czy są takie PL:P.
Co do siedzeniewa w WH - carebear pełną gębą z reguły. Kopiesz gaz i skanujesz i robisz anomalie i skanujesz i skanujesz i kopiesz gaz
. Ogólnie to na początku niby fajnie ale kopanie gazu jest jeszcze nudniejsze niz deplexowanie.
W tej akademii lata kilka nowych osób, jaj eszcze może jednego kumpla wciągne, może Niahu przyjdzie i już mamy ekipę noobów na mała flotę frytek/desek
. Na pewno w milicji dzieje się dużo więcej niż w WH. Jest PvP cały czas ale na pewno trzeba grać ostrożniej bo grasz PvP a nie PvE. Koszt fregaty na t1 to maks kilka baniek a w jitta jak się uprzesz to złożyć do 2-3kk fregatę i wtedy możesz robić nove i small w sumie. Do destro szybko można wyskillować i tak na prawdę w tego miecha można spokojnie wyskillowac się aby latać na przyzwoitym t1 ficie. Jak Ci brak kasy to zanim zarobisz możesz kupić sobie plexa za 35zł i sprzedać go za 625kk i zanim to wydasz to 5x zarobisz na tego plexa.
Możemy przecież razem polatać:).