jeśli abonament faktycznie będzie wynosił 29,90 zł miesięcznie to myślę , że jednak sporo ludzi będzie w to grało -obecnie średnio cena abonamentu to kwota 40-50 zł, więc róznica jest - za taką kasę dostaję sie pełnoprawnego mmorpg a nie corp jak GW
dodatkowo fakt lokalizacji działa na olbrzymią korzyść - to nie tylko tak , że małolaty będą grać bo słabiej znają angielski- dziś małolaty znają angielski znacznie lepiej niż starsi- na przykład ja- niestety przez całą edukację miałem tylko rosyjski i niemiecki - nawet na studiach - tak jakoś wyszło i moja znajomość angielskiego jest słaba- gram w mmo , bo w sumie wszystko jest podobne
, ale chetnie zagram w grę , w której gdzie nie kliknę będę miał wsio czarno na białym - takich ludzi jest na prawde sporo- to że w modnym tonie jest najeżdżać na gry w języku polskim to fakt udowodniony
a tłumaczony tak bzdurnymi tekstami - , że tłumaczenie nazw broni do bani ( sami znawcy wojskowości i filolodzy angielscy), a to gracze z Polski to neo i emo-kids itp
mi to strzyka , czy miecz nazywa się Dwuręczny Miecz Błyskawicy czy Podchwytak Czachowalący- chodzi mi o grę jako taką , a grając tyle lat w mmo wiem , ze NIE MA NACJI , w której nie byłoby graczy typu neo-kids
ogólnie w większości to szpanowanie - gra sie w wersji angielskiej i na angielskich serwerach itp
trzymam gorąco kciuki za polskie wydanie AoC i na pewno będę w nią grał- i mam nadzieję , że z przyjemnością a ekipie która podjęła takie wyzwanie jak lokalizacja mmo i otwarcie polskich tańszych serwerów po prostu dziękuję