Rzeznik napisał(a):
Embe walil piekne posty o tym jak zajebisty jest AoC (maj/czerwiec) - fakt/fakt.
I na tym proponuję zakończyć, bo już wtedy AoC zajebisty nie był, czyli pisał głupoty, które się potem potwierdziły, co dla wielu nie było zaskoczeniem.
embe napisał(a):
A ty jestes dupolizem konradora ?
Dobre, przeczytaj moje posty, dużo ich nie ma, to sam sobie odpowiesz na to pytanie
.
embe napisał(a):
Mimo tego jak zapytasz mnie co sadze o samej grze AoC to napisze ci ze jest to swietny system combatu, bardzo ciekawe klasy, pieknie wykonany swiat, grafa na wysokim poziomie, ogolnie kupa dobry pomyslow.
A ja się z Tobą zgodzę.
embe napisał(a):
To ze mialem hypa strasznego na AoC nie powinno dziwic bo zlapal on naprawde wiele ludzi, a pisanie ze ktos wiedzial przed premiera jak sie potocza losy tej gry to jest bardzo zabawne.
Oczywiście, że nikt nie wiedział, kłopot w tym, że ludzie zwracali uwagę na pewne niespójności, które Ty usprawiedliwiałeś faktem, że na pewno to dodadzą i o to biega, ludzie to pamiętają.
embe napisał(a):
Wracajac do tematu AoC PL to nie wiem dlaczego akurat polska ma byc tym rajem dla Funcom i w naszym kochanym kraju nagle ludzie zdecyduja ze beda masowo przez wiele meisiecy grac w ta gre.
Ja też nie wiem i dlatego nie ruszam się z serwerów EU.
rzeznik napisał(a):
Wiec skoncz pierdolic gluoty. Nie AoC nie jest zajebisty, jest failem.
Napisałem gdzieś, że jest zajebisty? Nie, więc odrób najpierw lekcję czytania ze zrozumieniem i wróć.
rzeznik napisał(a):
Teraz juz lapiesz? Czy moze jak dla dziecka mam Ci tlumaczyc?
Byłbym zaszczycony!