Cytuj:
Lolek odpisal na to w formie jakby pan X był z QPO-WarCry :/ a zakonczyl to porada zeby X wyszedł z gildii:? KUPY się to nie trzyma... chyba już macie jakąś manie podejrzeń... wszyscy to szpiedzy?
Po szczytnej i ambitnej deklaracji Zerga, ze waszym celem jest zniszczenie gildii Headhunters od srodka juz mnie nic nie zdziwi. Dziekujemy za wysylanie szpiegow, dziekujemy za wysylanie idiotow na prywatny komunikator dwoch gildii, ktorzy zaklocaja zycie zarowno jednej jak i drugiej. Wyjasnij tylko co macie do Starego Sojuszu, ze im tez zycie zatruwacie. Poziom waszej nienawisci siegnal zenitu. Sadzilem, ze przynajmniej ktos kto tam u was zarzadza ma krztę godnosci i nie bedzie sie zniżał do tego rodzaju zagrywek... Jak widać jaka gildia takie zasady gry i metody wspolzawodnictwa.
Tak, dostajemy w tylek od Advaity na oblezeniach i szczerze powiem, nie ma w tym momencie zadnej polskiej gildii, ktora bedzie w stanie im sprostac. I przypuszczam, ze jeszcze dlugo tak pozostanie.
Cytuj:
Swoją drogą to z tego co wiem jak składy są zbalansowane to wcale nie jest powiedziane że HH wygrywa
Nie ma czegos takiego jak zbalansowany sklad w aoc. W aoc w ogole nie ma balansu klas wiec nawet nie ma o czym tu rozmawiac.
Wybacz Arturro, ale nawet jak QPOWarcry wchodzilo 2xtos, demo, nekro, hox i lowca dostawalo w zadek. Osobiscie zdarzylo mi się jeden raz przerżnąć sromotnie z waszym premadem, dopiero wtedy jak Czin wskoczyl do bazy i exploitem zniszczyl totem, co przy pozniejszych probach juz mu sie ani razu nie udalo.
W gildii jest 100 osob, wiec naduzyciem jest twierdzenie, ze w kazdym skladzie wygrywamy z kazdym. Sklad zawsze dobierany jest w oparciu o healer + random, wiec zarzuty, ze wy wchodzicie 5x random sa nie na miejscu, bo jako tak potezna i preznie dzialajaca gildia stac was na wystawienie praktycznie dowolnego skladu, czemu tego nie czynicie? to chyba tajemnica poliszynela, przeciez nikt nie broni wam wystawiac premadów, ktorymi bedziecie niszczyc wszystko i wszystkich - przeciez jak Zerg twierdzi jestescie najlepsi.
Cytuj:
Advaita rozniosła Was w 2 minuty a ja mam uwierzyć że Wy podobno zniszczyliście im BK(zostawiając 1 %) ... no jasne ... słowo lojalnego wiernego prawdziwego ps...eee... członka HH więcej warte niż opakowanie po condonie^^ale i tak mniej warte niż pchła.
Znizasz się do poziomu Zerga... i wcale mnie to nie dziwi. Ryba psuje się od głowy.
Gildia HH nie musi nikomu nic udowadniac, gramy po swojemu i wg swoich zasad, ktore jak widac najbardziej nie pasują QPOWarcry z blizej nieznanych przyczyn. Zakompleksiony Radian aka Zerg aka Szonn wam chyba slonce przyslonil swoimi durnowatymi tezami, w ktore chyba wierzycie bez mrugniecia okiem.
Wysylanie szpiegow, podsluchiwanie na komunikatorze, wchodzenie na komunikator i belkotanie, odtwarzanie muzyki .... faktycznie poziom wysoki i pasujący do poważanej gildii. Metody komuchów i ubeków - zapytam jeszcze raz, taka wasza natura? W kontekście deklaracji waszego regulaminu i zasad wewnętrznych chyba nie, skąd więc takie a nie inne metody rywalizacji i napędzanie bzdurnej nienawiści na tle gry komputerowej, która ma służyc do czerpania zabawy? Chyba ambitne cele oficerow czy liderow qpo-warcry przeslonily sens i istotę zabawy.
Nie będziemy bawić się w węszycieli i szukać wszędzie spiskowców - szczerze powiem mam to daleko i głęboko, wbrew pozorom, w dupie. Skoro tak chcecie grać to grajcie. Analogicznie nie będziemy wam odpłacać, bo nam się zwyczajnie nie chce wam zatruwać życia w grze i poza nią, bo wiemy, że aoc ma służyć zabawie. Wysyłanie szpiegow i niszczenie kogos od srodka nas nie bawi. Wysylanie smarkaczy zagluszajacych wszystko na komunikatorze tez nie, wiec Arturro nie porownuj nigdy HH i Qpo-Warcry bo to dwa odrebne swiaty i poziomy, ktore nigdy nie beda mialy ze sobą nic wspolnego.
Jesteście najlepsi, my - nie, i nie zamierzamy nawet pretendować do rywalizacji z wami.