Bawi mnie czytanie kto .kogo,kim i dlaczego - dlatego ten temat jest ok!.
Dowiedzieć się można ciekawych rzeczy .
Co do zabaw na pve i mini - nie wiem czemu tak na lyesmyth wsiedliście kurka ponoć jest demokracja(zresztą znając go i tak wątpię czy się tym w jakikolwiek sposób przejął) od siebie dodam,że szkoda tego podziału serwerowego - kupe fajnych ludzi siedzi na pve(patrz QPO i C9) ale to ich sprawa."Piję" tylko do tego,że gdyby więcej Nas było na 1 serw. było by o wiele ciekawiej.
Co do naszych prywatnych wojenek - wyszło na to ,że HH i Polanie są jak kargule - zawsze lepiej mieć prywatnego wroga(btw.gratuluje HH umiejętności dyplomatycznych i zwiększenia populacji
). to tak apropo zabawnych tekstów tego typu :
Cytuj:
Krotka "Era Polan" Skonczyla sie Na tron ponownie powrocili HH obecnie jest to jedyna gildia na serverze ktora jest w stanie wystawic na siege 2 rajdy bez pomocy innych gildii i skutecznie przy tym sie bronic lub atakowac a przy dobrych checiach dalo by sie zlozyc i trzeci rajd:P jako jedna z pierwszych gildi zabila tez pierwsze bosy t3 Polanie obecnie na siegach musza sie posilkowac calym rajdem Rosjan
Tak w sprawie siga ,hm bawiłem się chyba na ok 20 - róznie się kończyły i tak btw wyciąganie wniosków i stawianie teorii co by było gdyby było(jeśli by krasza nie było
) jest zawsze bajaniem...
np. na przedostatniej obronie HH kipa zostało ok 45 min do końca a kip miał 10-20% ? no nie pamiętam dokładnie - ciekawe jak by się to skończyło ale...był crash
Tak samo nasz ostatnia obrona... niestety też się nie dowiemy bo był crash.Wyciąganie wniosków -- może jednak wróżkom zostawie
p.