Macieju stapasz po kruchym lodzie.
Anyway wracajac do tej jakze interesujacej dyskusji, gdzie pewien osobnik w kilku zdaniach wyklucza sam siebie hm...
Kod:
Jedni faktycznie by cos osiagnac musza to robic 18h/day, inni wystarczy ze maja talent i osiagna to szybciej, a reszta ?
Niestety kloci sie to z Twoim podejsciem bo. Bo juz mi sie nie chce z Toba dyskutowac i to jebie, nie da sie Tobie wytlumaczyc nawet Twojego wlasnego podejscia do tematu, a co dopiero ukazac drugi koniec patyka.
Wiesz co to znaczy od max levela? Po kilku dniach/tygodniu ze 100 skilli wybieram sobie 8, ktore mnie interesuja i dzieki serii makr, trenowania na kumplu czy ruchania jakiegos cyklopa mam template 8x100.0. Ide sobie biegac po endgame content przygotowany iscie w wydaniu z Hollywood lub wpadam w grupke Zarrich, ktorzy juz 17ta godzine farmuja szczury zeby miec na domek - po 2 min walce mam caly Wasz loot i spadam dropnac shit do swojego domku.
Nie podoba mi sie template 8x100.0? Ok, wybieram dwa czy trzy inne i robie sobie 7x100.0 2x45.0 + 1x10.0, zrzucam te co mialem, trenuje inne i znowu ide sie bawic CALKIEM NOWA POSTACIA.
Naprawde wspolczuje mlodszym graczom, ktorzy nigdy nie mieli szans poznac innego systemu grania, ktorzy nie wiedza jak to jest. W sumie co sie dziwic jak jestescie karmieni WoWikami czy innymi D&D/WAR/LOTRO.
EOT z mojej strony bo co chcialem powiedziec powiedzialem i kogo chcialem poruchac, poruchalem.
rawr.