Mendol napisał(a):
daku naprawde wystarczy, ze pojdziesz na 1h na to pve i bedziesz mial te 5 shardow, ktore ci wystarcza na chwile.
Ja to wiem i zgadzam sie ze cos ruszyły shardy, chodziło mi raczej o to, że kierunek i powolność takich zmian mi sie nie podoba.
Mormo Blastbeat napisał(a):
Mogli po prostu za kazdy teleport do klanowego miasta brac 1000g a do miasta Ally 5000 i sprawa rozwiazana.
Dużo lepsze rozwiązanie było by takie jak napisał Mormo. Jakież to proste, tylko k... czemu prograczowy tok myślenia jest niemożliwy dla AV.
y3l33t4 napisał(a):
ale ja wolalbym zachowac jednak przewage jako weteran
Tak jak piszesz poniżej, jako weteran masz przewage w doświadczeniu i lepszym ogarnięciu gry. Niepotrzebna Ci ta przewaga w skillach/statach nad nowymi. Natomiast nowy gracz nie widzi dla siebie żadnej szansy na realne zbliżenie się do wyższych statystyk i to go zniechęca. Dostatecznie trudne jest dla niego opanowanie techniki walki.
Poza tym proporcje tych co sobie uczciwie "wyklikali" do tych co załapali się na różne exploity zapewne nie jest korzystny
Sam nie mam magii, malutko inta i nie mam żadnych widoków, że to przy takim systemie zrobie a gram prawie od początku gry :/ Ale PvE i grind na mobach w jakiejkolwiek postaci jest dla mnie najgorszą karą jaka może mnie spotkać i dlatego robie to raz na 2 tygodnie przez 40 minut a i to ledwo ledwo