Prawda jest taka (Ci ktrórzy testowali wiedzą o czym mówię i zapewne to potwierdzą) że gra posiada jeszcze cała masą mniejszych i większych błędów, które należałoby w fazie testów systematycznie usuwać. Nie oznacza to oczywiście iż DFO jest niegrywalne. Wręcz przeciwnie. Jednakże żal i gorycz okażą się większe jak na 24h trwania doby serwer będzie leżał przez 16h
A tak się niestety działo podczas testów. Po prostu niektóre błędy (niekonwencjonalne zachowania graczy;)) wywalają klienta na dobre i tyle:) Dziwi mnie fakt, że mając świadomość tak zbugowanego produktu AV idzie w zaparte że wszystko jest ok i forsuje na siłę jak widać obecną datę premiery...która chcąc właśnie niechcący została przesunięta...może na dzisiaj...może na jutro
A co jest najlepsze....wzięli już od co poniektórych kasę ze ten "produkt". Cierpliwość ludzka potrafi być ogromna...ale ma taką właściwość że się po prostu wyczerpuje w pewnej chwili. Z mojej strony życzę Panom (i Paniom
) z AV wszystkiego najlepszego i radzę zawczasu zatrudnić armię zdrowych prawników, bo tak się to niestety dla nich może skończyć
To tak jakby zapłacić w salonie za nowy samochód...ale wyjedziesz z nim jak dowiozą nowe kółka, bo tamte okazały się od traktora...może dzisiaj...może jutro...kurde tak się nie robi...
Z mojej strony dodam tylko....że wszechobecne niezniszczalne wieżyczki rozsiane random po całym świecie i obecny Rouge System...to nie jest dobry pomysł...i będę się tego trzymał...
Pozdrawiam serdecznie...
PS. Taki offtop na koniec...może jestem nikim na tym forum i może za mało tutaj siedzę...ale delikatnie mówiąc gdzie nie spojrzę...to wszyscy lub prawie wszyscy jadą po mobilku zwanym Zarri...hmmm. Nie znam człowieka...ale może ktoś to powinien rozwiązać (ten problem) bo jakby w niektórych Tematach atmosfera z denka zgęstniała