Witam.
Oto wstępna nazwa gry którą przygotowuję.
Gra będzie grą turową w stylu RedDragon. Mam zamiar jednak przenieść ją w klimat średniowiecza. Właściwie gra głównie opierała będzie się na toczeniu ze sobą bitew, wojen itd. Dlatego właśnie w tą stronę chciałbym ją rozwinąć. Odrazu mówię, że gra nie będzie miała elementów fantasy - nie będzie magii itp.
Prace już trwają. Zrobiona jest spora część. Teraz przyjdzie czas na wcielenie do gry wojska. Oznacza to tyle, że najgorsze jeszcze przedemną
Do tej pory spotkałem się już z pewnymi przeciwnościami losu i niektóre elementy pisałem po dwa razy, ale myślę że nie z takimi miałem już w przeszłości problemy i prace w najbliższym czasie zostaną doprowadzone do stanu w którym będę mógł pochwalić się nową grą via www.
Przychodzę z zapytaniem czy znajdą się chętni którzy pomogliby przy wykonaniu grafiki do strony. Nie chodzi tu o cały layout. Myślę o wykonaniu takich napisów w stylu 'Menu', 'Związek' itp, czy też wykonanie loga.
Druga sprawa to betatesterzy. Wydaje mi się, że conajmniej dwóch. Wśród nich przydałby się ktoś kto zna php i będzie w stanie wynaleźć ewentualne dziury w grze.
Mam nadzieję, że znajdą się chętni i nieco mnie wspomogą.
Pozdrawiam
MagnuM