mrynar napisał(a):
WoW to bardzo fajna gra, byla fajna na poczatku i jest fajna teraz. Areny, BG, instancje - wszystko to jest ok przez pierwsze kilka podejsc. Robi sie mniej ok jak np. trzeba takie BG farmowac calymi dniami, instancje w WoW na dluzsza mete to tez nuda jak chuj.
Trafiłeś w sedno, ale z tym zastrzeżeniem, że dotyczy to każdej produkcji mmo...
Ja w Wow'a grałem sporo (według mnie), ale z pewnością był to jedynie ułamek czasu, który w tej grze spędziły osoby z tego forum - level cap huntera i rogala zrobiłem niedługo przed TBC, a grałem od początku.
Natomiast ludzie, którzy teraz z neofickim zapałem atakują tę produkcję, moim zdaniem, najzwyczajniej w świecie nieproporcjonalnie dużo czasu poświęcają grom, dlatego uważam, że ta dyskusja nie ma sensu, ponieważ za jakiś czas takie lub podobne argumenty, które wytaczane są przeciwko produkcji Bliza, będą kierowane w stronę Warhammera.
I nie oszukujmy się - większość z nas nie mogła się od WoW'a oderwać i to przez długi czas. Mi zawsze ta gra dostarczał dużo rozrywki i niewykluczone, że jak będę miał więcej czasu to jeszcze kiedyś ruszę do Azeroth. Chociaż, jak śpiewał Tymański, WoW tak jak brazylijski serial nie cieszy jak kiedyś...