Chyba się troszkę nie rozumiemy... Napisałem wyraźnie, że misje nadal pozostawały by w formie instance'ów... Więc nie wiem o co ty co po niektórych chodzi z tym supermarketem. Na żadną misję czekać byś nie musiał, a jedynie
jeśli byś chciał to miałbyś możliwość wyjścia poza miasto i poexpienia sobie swobodnie wśród tłumu. A ci, którzy nie lubią w grach mmorpg cech gier mmorpg, mogliby nadal grać po staremu.
Jeszcze jedno: mnie tak bardzo na tym nie zależy, napisałem , że wtedy
wszyscy byli by zadowoleni. Dla mnie dobrze jest, jak jest i bym nic w tej grze już nie zmieniał. Dziwi mnie tylko, że niektórzy nie do końca łapią że GW to nie będzie mmorpg, tylko "mmorpg" (lol). Tej grze bliżej do diablo niż do WoW'a... Właśnie dlatego, że z mmorpg ta gra ma nie za wiele wspólnego. Zamiast kanałów z diablo macie tu districty w miastach...
ps. Mam od razu takie pytanko dla ludzi, co spróbowali GB: Czy jest możliwość oglądania potyczek innych? Tzn sa trybuny?:D To był by taki kolejny miły element mmorpg w tej grze
EDIT:
Cytuj:
To jest tylko i wyłącznie moje zdanie, nie wiem jak tobie, ale mnie sie nie podoba, odkrywanie nowych miejsc w mmo z dziesiątkami innych graczy przy boku...
Mi się wydaje, że w mmorpg nie ma w ogóle mowy o odkrywaniu świata... Właśnie z tego powodu, że gra tam cała masa ludzi. Dlatego nie mylcie gatunków
Jeśli by GW nazwać mmorpg'iem to i diablo jest mmorpg bo jest "massively" na kanałach...