Cytuj:
2002-02-19 22:12, Kiyote napisał:
RTFM by sie chcialo powiedziec..
A do taunisa.. hmm to tak jak mowic ja jestem kierowca malucha i a ty kierowca mercedesa. Obydwoje jestesmy kierowcami. Ale, ze kieorwcow malucha jest 90% to maluch jest lepszy od mercedesa :/
Z drugiej strony jezeli to byloby forum dla kierowcow a ja bym przyszedl i powiedzial:
-sluchajcie wlasnie podjebalem mercedesa, nie mam manuala i nie wiem jak wlaczyc klime prosze pomozcie to sadze, ze twoja odpowiedz bylaby jako kierowcy mercedesa w tym przypadku tylko jedna: Spierdalaj..
Patrzac przez ten pryzmat zauwaz jacy jestemy wyrozumiali, ze na 10 post o free shardy odsylamy na forum tychze free shardow a nie mowimy krotko spierdalaj
A ty jako grasz z free shardow powinienes przyszlemu koledze wyjasnic na czym polega rola rybaka w uo i innych profesji i wogule jak sie gra itd..
Powodzenia
Ale czy kierowca malucha to juz nie kierowca?
Jak napisalem wyzej UO to nie tylko OSI, wiec na foroom UO Ogolnie, nie powinno sie tylko o OSI gadac... Moje zdanie tylko... Pewnie bedziesz mial inne
I jeszcze cos - widze ze zakladasz, iz kierowcy maluchow i mercedesow nie moga byc tych samych plci
Gwałci cię na krzyżu
Wszelkich wiar
<font size=-1>[ Ta wiadomość została zmieniona przez: Taunis dnia 2002-02-19 22:19 ]</font>