Cytuj:
2002-02-19 22:12, Kiyote napisał:
RTFM by sie chcialo powiedziec..
A do taunisa.. hmm to tak jak mowic ja jestem kierowca malucha i a ty kierowca mercedesa. Obydwoje jestesmy kierowcami. Ale, ze kieorwcow malucha jest 90% to maluch jest lepszy od mercedesa :/
Z drugiej strony jezeli to byloby forum dla kierowcow a ja bym przyszedl i powiedzial:
-sluchajcie wlasnie podjebalem mercedesa, nie mam manuala i nie wiem jak wlaczyc klime prosze pomozcie to sadze, ze twoja odpowiedz bylaby jako kierowcy mercedesa w tym przypadku tylko jedna: Spierdalaj..
Patrzac przez ten pryzmat zauwaz jacy jestemy wyrozumiali, ze na 10 post o free shardy odsylamy na forum tychze free shardow a nie mowimy krotko spierdalaj
![:smile:](./images/smilies/icon_smile.gif)
A ty jako grasz z free shardow powinienes przyszlemu koledze wyjasnic na czym polega rola rybaka w uo i innych profesji i wogule jak sie gra itd..
Powodzenia
![:smile:](./images/smilies/icon_smile.gif)
Ale czy kierowca malucha to juz nie kierowca?
Jak napisalem wyzej UO to nie tylko OSI, wiec na foroom UO Ogolnie, nie powinno sie tylko o OSI gadac... Moje zdanie tylko... Pewnie bedziesz mial inne
I jeszcze cos - widze ze zakladasz, iz kierowcy maluchow i mercedesow nie moga byc tych samych plci
Gwałci cię na krzyżu
Wszelkich wiar
<font size=-1>[ Ta wiadomość została zmieniona przez: Taunis dnia 2002-02-19 22:19 ]</font>