Mark24 napisał(a):
geneza jakiego zjawiska durniu? Tego iż, korporacje posunęły się do likwidacji rynku wtórnego? Bardzo proszę: zwiększenie zysków. Nic innego.
To, że taki trend obrały korporacje to nie znaczy, że ja klient mam temu przyklaskiwać.
Chodziło o to, czemu wielu ludziom się nie chce odsprzedawać gier na PC... No i ci już nawet dałem trop dlaczego, bo rasa cebulowych lordów wymiera.
Mark24 napisał(a):
A ty robisz dokładnie to samo z autami?
No i to jest właśnie poziom dyskusji z robolem od ciągnięcia druta o wartości niematerialnej. Nie wytłumaczysz takiemu, że wartość książki to nie jest suma kosztu papieru i druku.
Po prostu ty nie jesteś osobą do dyskutowania na takie tematy, równie dobrze można gadać z psem o polityce.
Mark24 napisał(a):
Drugie durnowate tłumaczenie odnośnie robienia sobie konta pod każdy tytuł - komu się chce, kto to potem ogarnie, kto kupi?
No właśnie większości osób się nie chce mareczkować w ten sposób. Na konsolach też znakomitej części ludzi nie chce się jebać z odsprzedawaniem i nie widzę w tym nic dziwnego.
Czym się różni współdzielenie kont od tego co ty robisz? Skala zjawiska jest trochę mniejsza, ale zasada działania ta sama.
Nie wiem na chuj rzucam pytania retoryczne i tak nie istnieją bodźce, które stymulowałyby twój mózg do myślenia.