Bloodleaf napisał(a):
Open pvp to dla mnie ffa mogę zajebać każdemu i wszędzie , nie muszę mieć full lotu.
Sztuczne ograniczenia w postaci podziału na frakcje , instancjonowania pvp jakoś mi się mija z ideą open pvp, wystarczy spojrzeć na WoW , nikt już nie uprawia open pvp wszyscy klepią się w battlegroundsach/arenach.
Niestety, nie mogę się z Toba tu zgodzić. Brak open pvp w WoWie nie jest związany z rozwinięciem aren/bg, tylko z wprowadzeniem latających mountow. Wystarczy spojrzeć na to jak było przed TBC. Teraz każdy wszędzie lata, i rzadko spotyka się ludzi na ziemi (nie licząc tych co lvluja)
Morgul napisał(a):
You may never have heard of RuneScape, but the free-to-play MMO has over 10 million players and has made Jagex a lot of money. So much, in fact, that the company employs around 400 people across two Cambridge studios (and one London branch) and claims to be one of the biggest online publishers not only in the UK, but in the whole of Europe.
kont zalozonych w grze - 105mln
takze wow i inne pierdolki wymiekaja
To Ty chyba nie wiesz ile w WoWie jest założonych kont... A rozmawiamy o aktywnych subskrypcjach.