Fix napisał(a):
Żaden obrońca lecz osoba, która próbuje sprostować bzdury, które pojawiły się na tym forum oraz wprowadzić trochę kultury. Wiadomo, coś świeżego nie może się podobać.
I mówisz, że niektórzy grali i swoje wiedzą, nie wygląda, żeby wiedzieli o ostatnich zmianach jakie zaszły w TERA. Psioczycie o westernizacji a system PvP, który zmienili pomienięto w Waszych wypowiedziach. Questy, lokacje, zmiany w popori, to wszystko Wam umyka ale narzekać narzekacie, ponieważ, jak można to wyczytać z poszczególnych wypowiedzi, jest to"pedalskie" azjatyckie mmo.
Ehh... Dla mnie gra nie jest "pedalska", bo mnie takie rzeczy nie ruszaja, ale wielu tak i sie nie dziwie, bo styl jest mocno specyficzny. A dalej:
- PvP? No tak, ludzie chcieli bardziej dostepne to dostaja, ale nie za duzo ma sie to do caloksztaltu
- questy - true, ale to zmiana podobna jak w Aion, tak czy siak z tego co wiem to nawet k-Tera nie jest zadnym grindem w tej chwili i o to nie ma sie co martwic
- lokacje - tu sie przyznam, ze jestem nie w temacie, bo nie slyszalem jakie niby sa zmiany w lokacjach dla wersji zachodnich
- zmiany w Popori - tak wielkie zmiany - dodali dziewczynkom spodnie zeby nie lataly z golymi nogami :D
Generalnie, powyzsze to niewiele tak naprawde. Co prawda, tak jak napisalem, ja do obosu "asia-haterow" nie naleze (wrecz przeciwnie) i dla mnie wystarczy jezeli gra nie jest zbyt hardcorowa jezeli chodzi o expienie i tyle westernizacji mi trzeba. Ale potrafie spojrzec na to obiektywnym okiem i zrozumiec co w grze moze sie nie spodobac niektorym ludziom.
A pomijajac juz to wszystko to Keii najlepiej podsumowal gre - kolejny standardowy theme park, ze zmienionym systemem walki, ktory szybko traci na swierzosci.
Generalnie dobrze, ze chciales ludzi tutaj bardziej z gra zapoznac, ale wpadles z rozowymi okularami przyklejonymi na nos, traktujac gre jak drugie nadejscie mesjasza, a kazdy kto tylko ma cos przeciwko jest heretykiem.