pogralem troche dluzej.
graficznie gra naprawde prezentuje sie niezle. widac, ze sie postarali i wycisneli co sie dalo z tych biednych konsol.
miasto jest 'zywe' ludzie sobie laza, samochody jezdza, klimacik niezly.
muza calkiem ok, parenascie stacji do wyboru, czarnym geba w samochodzie sie nie zamyka.
nie korzystalem jeszcze z miejsc do spedzania 'wolnego czasu' - strip club, golf, bilard, rzutki itd, bylem w sumie tylko na strzelnicy - no i na padzie chujowo sie strzela w gta5
ale pewnie kwestia przyzwyczajenia.
dzwoniacy telefon nie jest juz tak wkurwiajacy, robimy (przynajmniej na razie) co chcemy i kiedy chcemy.
sa fajne misje dodatkowe, ktore niezle urozmaicaja gre. z tego co czytalem/ogladalem to jest w uj rzeczy, ktore mozna wlasnie robic dodatkowo.
ALE. zamiast sie skupiac na mini games, mogli sie kurwa skupic na dopracowaniu tego co najwazniejsze, czyli samochodach i ich prowadzeniu.
niby ruch na drogach jest, ale nie wiem w sumie po chuj. przejezdzajac na czerwonym wczoraj parokrotnie, ani razu nikt mi nie przyjebal.
sam za to wywalam na pelnej kurwie w inne samochody i jedyne co sie dzieje to odpada kawalek blachy. mozna jezdzic na pale i miec w dupie, bo nawet jak na motocykly wywalisz orla, to zejdzie ci troche hp i tyle.
powoduje to, ze gra niestety jest w tym aspekcie dosc nudna, zero wyzwania i jedyne co pozostaje to robienie misji.
poza tym, wyjmuje gun'a strzelam do ludzi - goni mnie policja - jest fajnie.
ale kurwa, czarnuch w bialy dzien, wyciaga bialasa z samochodu, wsiada i odjezdza sobie bez problemu.
zadnej policji, nikt do mnie nie strzela, weak w chuj ;/
szkoda, bo gdyby zrobili to na powaznie, to gra na pewno bylaby zdecydowanie bardziej zajebista.
a tak, na razie jest tylko dobra.