Witam wszystkich, na wstepie zaznacze iz mimo ze tekst jest kierowany do "master uber PK ownz OMG" nie ma charakteru osobistego i jest tylko prezentacja pogladow, mam nadzieje ze nikt sie nie obrazi
I tak... mamy kolejny post na 5 stron o przyslowiowa pietruszke
tez sie dorzuce
Zaczne od tematu przewodniego: nie wiem co wam szkodzi ze w tej czy innej grze zrobia blue server dla tych ktorzy sie nie chca pk'owac... chyba jak jest popyt na taka rzecz to nalezy ja zrobic zeby zyskac klientow/pieniazki, a ze na ekranie wyboru serverow bedzie jeden blue server to chyba katastrofa jeszcze nie jest? Z reszta ten tekst jest wyrwany z threada do ktorego linka nie podales. Nie wiem czy ogladasz wiadomosci ale zdania wyrwane z kontekstu to ostatnio najmodniejsze narzedzie propagandy, takze...
Hmmm nno to dalej, EQ, PvP, PvM i realPK a sprawa polska poraz 185 i 1/3...
Hmmmm PvM wrzucacie do szufladki z etykietka PvP>PvM w ktorej na dlugich szynach jest tylko jedna teczka z wpisanym real human>AI... i na tym wlasnie konczy sie cala refleksja na ten temat :/ troche kołtuńskie podejscie :/
Rozumiem ze macie mase doswiadczenia z grami single player i ze jak ktos zabil
Diablo na poziomie "Hell" to juz uwaza sie za specjaliste od calego PvM jakie kiedykolwiek ktokolwiek stworzyl...
Graliscie moze kiedys w RPG typu paper&pencil? Tam MG stara sie stworzyc swiat tak zeby gra byla ciekawa, znajac system, mozliwosci postaci, itd. Jezeli jest dobry i ma fajne pomysly to chyba przyznacie mi racje ze taka sesja moze byc bardzo ciekawa
; wiec, w EQ jest caly sztab takich GM'ow ktorzy znajac doskonale swoja gre tworza naprawde trudny content, pomyslcie ile jest mozliwosci... sprobojcie sobie wyobrazic jak to wychodzi "w praniu"... (nie bede rozpisywal przykladow, zainteresowanych odsylam do boardow
http://www.thesafehouse.org/ tam ludzie rozpisuja/konsultuja strategie do EQ)
Super hardcore grupa PvP wchodzac w PvM ring tez by dostala w dupe... i coz z tego? potem by whine'owali ze potworek ma napompowane statsy, ze do ringu moglo wejsc tylko 6 osob a na to jest za trudny i ze w ogole to wszystko jest nie fair...
Nic, koncze bo wyjdzie esej
ktory i tak do niczego, my bedziemy grac w swoja gre, wy w swoja, wy bedziecie sie uwazac za masterow a my bedziemy przekonani o waszej niewiedzy
PS. Ktos sie ustawial na dym w Wa-wie?? w00t, gdzie? bedzie rl PK