Ehh a jaka to produkcja padla z powodu tego, ze chciala cos dac nowego?
Mozliwe, ze nie znam takiej, ale dam kilka przykladow:
Vanguard - niby daje cos nowego, jednak gra odstraszyla graczy platna beta
Tabula Rasa - calkiem nowy pomysl, jednak tak naprawde bardziej tej grze do multiplayera niz mmorpg... Placic za multiplayer jest nie do konca na miejscu... No i to nieszczesne pvp...
Face Of Mankind - cos innego niz elfy i krasnale... Szczerze mowiac nie wiem, dlaczego padlo, bo ta gra od poczatku nie przyciagnela mnie do siebie i nie jestem wstanie po paru godzinach gry ocenic jej
SWG - Gra, ktora miala swoje czasy, jednak wszystko zaczelo sie sypac po calkowitym rebalansie...
Auto Assault - no ta gra padla, ale to byl totlany crap, a nie gra... pomysl ciekawy, ale wykonanie beznadziejne
Neocron - Gra wysmienita, usmierca ja rebalans oraz brak reklamy i beznadziejny system platnosci
CoH/CoV -> no gry raczej niewypalowe, z powodu innowacyjnosci wlasnie...
Matrix Online - pomysl innowacyjny, wykonanie do dupy, a nie do gry
Niby wiekszosc gier dalej istnieje, jednak kazdy wie jak im sie powodzi i powoli zmierzaja w kierunku upadku...
a teraz gry innowacyjne, ktore maja sie dobrze, lub prawie dobrze...
Eve -> gra totalnie inna niz wszystkie... stala liczba graczy, gra przynosi naprawde duze zyski, pomimo tego co niektorzy mysla... (poszukajcie sobie na internecie informacje o CCP ... kiedys podali do publicznej wiadomosci informacje o zyskach...
UO -> OD wielu, lat miala sie dobrze (teraz coraz gorzej)... wszystko innowacyjne, jednak sypac sie zaczelo wraz z kolejnymi dodatkami i rebalansem w pvp.... Nic nie moze trwac wiecznie... Jednak nie znam gry z ciekawszym pvp
Anarchy Online -> gra pod wieloma wzgledami innowacyjna, od wielu lat przynosi zyski devsom
Guild Wars - gra rowniez innowacyjna, ma sie swietnie...
Maple Story - mimo swojej dziecinnosci, nikt nie moze tej grze zarzucic innowacyjnosci... gra ma sie bardzo dobrze...
Entropia Universe - gra innowacyjna, szczerze mowiac beznadziejna i nudna, jednak RCE powoduje, ze coraz wiecej ludzi w to gra... Przynosi kosmiczne zyski...
Wiec prosze mi tutaj nie pieprzyc glupot, ze gry innowacyjne sa skazane na porazke... Bardzo duzo "innowacyjnych" gier ma, badz miala sie dobrze... Najwiekszym problemem w wypadku nie wypalow, nie jest innowacyjny pomysl tylko jego do dupy wykonianie, badz niedbalstwo devsow
Ostatnio edytowano 29 cze 2008, 17:33 przez coldzik, łącznie edytowano 3 razy
|