Mag jest przegiety imho.
Jak zaczynałem magiem to wziąłem heala + tego skilla ze śnieżynką i ownowałem wszystko jak leci do motywu wieży z beaconem.
Głównie skille cc są tutaj potrzebne - paralyze, mind blast i jakieś zamrażające/zamieniające w kamień.
Z obszarówek prawie w ogóle nie korzystałem. Ze specjalizacji to z tego co zlukałem jedynie opłaca się shapeshiftera brać albo spirit healera.
I piesek jest zajebisty, szkoda że nie można mieć 5 w teamie bo teraz mam problem, przydałby się z tymi swoimi debuffami, aoe stunem i w ch hp.
Motyw ze znaczeniem terenu, obsikaniem drzewa w tym mieście po wieży z ogrem, był boski ;F
Aha, tomu, przemyśl sprawę rogue - duelist albo ranger są fajni.
Wystarczy, że będziesz jakimś pieskiem albo tankiem tauntowal wrogów i rogalem wsiadał na plecy to kryty i backstaby są masakryczne, jeszcze tyle tych stunów w skillach, że aż się prosi o miejsce w teamie.
Ja głównego hero teraz mam rogue i się zastanawiam czy robić go full melee duelista czy melee z misiem albo wilczkiem - rangera
.
I kliknij sobie 'C' pod portretem postaci masz taki paseczek z serduszkiem i złamanym sercem z drugiej - to ten approval bar co nie mogłeś znaleźć ;F
Co do dialogów to co chwila pojawia mi się uśmieszek na twarzy jak słyszę wymianę zdań między alistairem a morrigan ;F