zaboleq napisał(a):
A czy myślisz ze mnie obchodzi co tacy maluczcy jak wy sądzicie o moich wypowiedziach
?
No biorąc pod uwagę szybkość z jaką odpisujesz na posty, jak najbardziej cię to obchodzi.
zaboleq napisał(a):
To ,że wy macie jakieś tam przekonania że klawiatura + mysz jest bardziej zajebista od pada ok .
Fakty, nie przekonania.
zaboleq napisał(a):
Ale znam wielu ludzi którzy rozpierdolą cię grając na padzie a ty możesz grać na tej swojej myszce
.I zaprzeczyć tutaj nie może nikt akurat chyba ,że macie skilla ale reszta forum to tym nie wie
?
No ja zaprzeczyć nie mogę, nie mam konsoli.
zaboleq napisał(a):
To forum ma to do siebie że można pisać największe herezje i kłócić się iż ma się racje i można mieć innych w dupie
.
No widzimy po twoich postach.
zaboleq napisał(a):
Mam was w dupie w dupie , dupie .....dupie.....dupie
Ale przyłazisz robić z siebie kretyna na każde nasze zawołanie. Masz jakieś zaburzenia emocjonalne?
EoT z mojej strony. Fanboye mają niestety zbyt rozbudowane, nazwijmy to żeby nie używać brzydkich wyrażeń, abstrakcyjne myślenie i nie sposób podejmować z nimi konkretnych dyskusji, co widać po panu "dupa dupa" powyżej.
Ale dzięki za epic tekst do siga.
Dla twojej świadomości sprzedałem PS3 jakiś czas temu ,obecnie bawię się X0 ale w KZ2 mozna było całkiem ostro wymiatać i bez myszki .Nie uwazam się za Fanboya bo niektóre posunięcia sony w ogóle mi nie odpowiadają .Mam tez pieca od blisko kilkunastu lat i do tej pory pogrywam na nim w ET ,Q3 czy staruńskiego Soldata - oczywiście na myszce .Nie zmienia to jednak faktu ze dyskusja była bardzo zabawna i nieźle się uśmiałem patrząc jak spinacie poślady nad tym że myszka ,więcej dpi >> all ale było warto
Najzabawniejsze na tmy forum jest to że ludzie będą Cię pamiętać za to że jesteś trollem i odpisywać na twoje głupie posty (karmią trolla) .Ale w końcu sami sobie wykreowaliście takie forum (tutaj tylko mały flejm z mojej strony bo daleko mi do pokroju Marka ,Razotha czy innych Monster Trolli i buraków) .Może powoli się zbliżam
EoT chyba...