iniside napisał(a):
Vercin napisał(a):
To ma jak dla mnie jeszcze jedna duza zalete . Cziterzy i wszelkiej masci idioci, trolle, pomysla dwa razy zanim naraza sie na zbanowanie i utrate 40 dolcow.W grach f2p poziom glupoty i chamstwa jest zatrwazajacy
Nie wiem skad takie pierdoly ci przychodza do glowy ale mocny masz towar.
Atherius napisał(a):
Vercin napisał(a):
To ma jak dla mnie jeszcze jedna duza zalete . Cziterzy i wszelkiej masci idioci, trolle, pomysla dwa razy zanim naraza sie na zbanowanie i utrate 40 dolcow.W grach f2p poziom glupoty i chamstwa jest zatrwazajacy
No, bo w płatnych grach jak cs:go, battlefield i cod w ogóle nie ma cziterów. :>
Zapomnailem ze to mmorpg.pl i trzeba jak dzieciom tlumaczyc.
Pewnie ze zarowno w platnych jak i darmowych grach sa cziterzy i wszelkiej masci idioci wyzywajy/trollujacy wszstkich i psujacy zabawe innym .
Generalnie nie da sie tego uniknac w grach online mozna tylko ograniczac.
Gdy gra jest darmowa jesli jestes cziterem lub debilem ktory ma zyciowa misje popsuc zabawe innym twoje postepowanie nie ma prawdziwych konsekwencji.
Ban nic cie nie kosztuje zalozysz nowe konto i za 5 minut bedziesz robil to samo za co zostales zbanowany.
W jakis sposob ban ma byc skuteczny jesli po 5 minutach zbanowany jest z powrotem w grze i moze smialo dalej robic swoje?
Jesli gra kosztuje 40-60 euro to taki ban jednak troche boli.
Nie twierdze wiec ze to likwiduje problem ale jednak troche go ogranicza. Zwlaszcza toksycznych zachowan bo jesli czitowanie mozna liczyc ze nie zostanie wykryte to juz bycia kretynem ukryc sie nie da.
Oczywiscie ze bez zdecydowanej postawy wydawcy fukncjonujacego ,latwego reportowania ludzi i dzialajacego customer support , wiele to nie zmienia ale w teorii mysle ze lepiej jesli gra jest platna.
Gdyby cs:go byl darmowy gwarantuje ze bylby calkowicie niegrywalny