Oyci3C napisał(a):
Cytuj:
Szczerze ? Ja to bym pograł w Coopie w Skyrima (ofc po pewnych zmianach, bo Skyrim to imo prymitywizmem bije nawet Dragon Age 2)
Dokładnie o tym samym z kilkoma osobami ostatnio rozmawiałem i też padł temat co-op w Skyrim, he he.
Skyrim jest banalny w swojej prostocie aczkolwiek format w jakim jest zrobiony mógłby zostać nieźle dopasowany do multi a może i do massively.
Magicka, health, stamina + items + perks = balance (może tylko cap na total skill points) bo każdy może mieć wszystko ale ma otwartą drogę do hybryd.
Jestem ciekaw jak mocno spierdolą Elder Scrolls Online
![:(](./images/smilies/icon_frown.gif)
Srsly wystarczyłoby tylko dopisać kod sieciowy
![:(](./images/smilies/icon_frown.gif)
Ciężko narazie powiedzieć czy będzie do pogrania gra czy ścierwo z tego TESO. Jednak w każdym razie póki co to wygląda na dość odległa wizję od "TES z kodem sieciowym". Czy to jest dobre czy złe - to już zależy od tego co kto oczekuję.
Pierwsze co się rzuca w oczy to, że TESO będzie grą zonowano-instancjowaną, a nie seamless jak TES. Poza tym spora różnica w hmm rodzaju / stylu grafiki. Mocno inny feel niż w TES. Imo lepszą opcją było by zrobienie coś bliższego normalnym TES i umożliwienie graczom zakładanie własnych małych serwerów od kilku-kilkudziescięciu osób z jakąś tam możliwośćią zmiany pewnych mechanik / ratio / modów.
No tylko wtedy nie ma normalnego suba i / lub cash shop-a, a o to w tym chodzi ze strony Zenimax-u przecież :|